De verzamelmachine voor direct marketing

Op die manier kan een brede waaier aan producten, zoals strooibiljetten, brochures, enveloppen en boeken op betrouwbare en snelle wijze worden verzameld.

  • Snelle en makkelijke configuratie van de toevoerstations
  • Mogelijkheid om aan te vullen wanneer het toestel in werking is
  • Extra capaciteit doordat de toevoerstations per twee in watervalmodus kunnen worden geplaatst
  • Modulaire uitrusting: tot 25 toevoerstations

Waarom een DMCS-verzamelsysteem kopen?

Het verzamelsysteem van Duplo voor direct marketing werd speciaal ontworpen om te voldoen aan eisen inzake niet-geadresseerde post, een markt die in volle groei is. Er wordt tegenwoordig met steeds grotere volumes, dikkere enveloppen en een grotere verscheidenheid aan documenten gewerkt. In die context is het Direct Marketing Collation System een uitstekend hulpmiddel. Het systeem kan bovendien gekoppeld worden aan volledig geautomatiseerde inlinetoevoerstations, vouw- of stapelmachines die nog meer productiviteit, multifunctionaliteit, betrouwbaarheid en nauwgezetheid garanderen. Het intuïtieve, geautomatiseerde bedieningssysteem met grote iconen en grafieken zorgt voor een uitzonderlijk gebruiksgemak. Eender welke gebruiker kan immers vanaf dag één met dit systeem werken. Het volledige systeem wordt bestuurd vanaf een gecentraliseerde site en de opdrachtgegevens kunnen worden gedownload. Op die manier kan het systeem zó worden geprogrammeerd dat het automatisch van het ene naar het andere taak overschakelt.

.

Productiviteit

Productiviteit

Vul aan terwijl het toestel in werking is. Extra capaciteit doordat de toevoerstations per twee in watervalmodus kunnen worden geplaatst
Modulair

Modulair

Tot 25 toevoerstations. Snelle en makkelijke configuratie van de toevoerstations

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Verzamelsysteem DM-230V
De verzamelmachine voor direct marketing Esper DM230V van het merk Duplo en de uitvoer met lifteenheidopvangbak DM-SE kan al uw documenten snel verzamelen
Sorteeroplossing MSA-9600

Dit systeem helpt organisaties om de kost voor het verwerken van uitgaande post te beperken. Daarnaast is er een afzonderlijke dynamische weegmodule die alle poststukken nauwkeurig weegt, om ze uiteindelijk uit te voeren naar verschillende sorteerbakken.