Groter printbereik en hogere productiviteit

De LEF-200 heeft een printbereik van 508 mm bij 330 mm en een krachtige nieuwe UV-LED-lamp, wat zorgt voor een hoge productiviteit.

  • Printresolutie van max. 1440 dpi
  • Bedrukking op een oneindige reeks materialen tot 10cm dikt

Snellere productie en groter printbereik

De LEF-200 is uitgerust met transparante inkt. Met deze inkt geeft u uw prints een glanzende of matte afwerking. Door meerdere lagen transparante inkt boven elkaar aan te brengen kunt u de prints ook effectief voelen. De goed dekkende witte inkt geeft dan weer mooie resultaten op donker gekleurde en transparante materialen.

 

Profiteer nu van herfstkortingen !
Q4 PROMO

 

Specificiteiten van de UV printer LEF-200

Printtechnologie

Piëzo-elektrische inktjet

Printbreedte en -lengte

Maximaal 538 (breedte) x 360 (lengte) x 100 (hoogte) mm

Kleuren

Zes kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, wit en transparant)

Afmetingen

1202 (breedte) x 962 (diepte) x 549 (hoogte) mm

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

UV printer LEF-12i

De LEF-12i is een LED-UV-printer die print op voorwerpen met een maximale hoogte van 10 cm. Het toestel beschikt over een vlakke tafel waarop u voorwerpen positioneert met behulp van een mal of een vacuümmatje.

UV printer

U kunt nu dus gemakkelijker dan ooit tevoren kleine reeksen printen! U print rechtstreeks op gadgets, prototypes, souvenirs, industriële onderdelen en zelfs consumentenelektronica.

printer uv roland met vlaked
Met de VersaUV kunt u perfect kwalitatief hoogstaande prototypes van verpakkingen, kleine series labels en stickers met speciale effecten, kunstposters, displays en nog veel meer maken.