Printen op gadgets, kantoorbenodigdheden, promotiemateriaal

De VersaUV LEF-12i is een betaalbare oplossing voor bedrijven die aan de slag willen in de snelgroeiende markt voor gepersonaliseerde prints en op maat gemaakte goederen en diensten. De LEF-12i is klein genoeg om in elke studio, kantoor, werkplaats of retailomgeving te passen. Het is een compact toestel dat rechtstreeks print op een brede waaier van voorwerpen en materialen.Met de LEF-12i maakt u in enkele minuten zowel kleine reeksen als unieke objecten.

Direct printen op voorwerpen

De witte inkt geeft prachtige resultaten op zowel gekleurde als op doorschijnende voorwerpen. U kunt de inkt ook gebruiken als opake onderlaag, zodat de andere kleuren sterker naar voren komen.

De transparante inkt creëert speciale effecten, zoals een matte of glanzende afwerking en reliëf. Denk bij reliëf bijvoorbeeld aan brailleschrift en geometrische patronen die u effectief kunt voelen.

De ingebouwde LED-lamp zorgt ervoor dat de inkt meteen droogt. U kunt de beprinte voorwerpen dus direct gebruiken of verwerken.

Specificiteiten van de UV printer LEF-12i

Printtechnologie

Piëzo-elektrische inktjet

Printbreedte en -lengte

Maximum 305 (breedte) x 280 (lengte) mm

Uitharding inkt

UV-LED-lamp

Afmetingen

998 (breedte) x 867 (diepte) x 546 (hoogte) mm

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

UV printer

U kunt nu dus gemakkelijker dan ooit tevoren kleine reeksen printen! U print rechtstreeks op gadgets, prototypes, souvenirs, industriële onderdelen en zelfs consumentenelektronica.

lef-300 printer uv

Met vier printkoppen en twee uv-ledlampen kan de LEF-300 snel bidirectioneel printen op voorwerpen tot 100 mm hoog en 8 kg zwaar. De witte en transparante inkten (vernis) worden elk via twee kanalen aangevoerd voor een hogere printsnelheid.

printer uv roland met vlaked
Met de VersaUV kunt u perfect kwalitatief hoogstaande prototypes van verpakkingen, kleine series labels en stickers met speciale effecten, kunstposters, displays en nog veel meer maken.