Eenvoudig en krachtig sublimatieprinten

De Texart XT-640 sublimatie-transferprinter levert een uitstekende productiviteit, buitengewone printkwaliteit en bewezen betrouwbaarheid. 

  • Haarscherpe beeldkwaliteit met heldere en levendige kleuren
  • Printsnelheden 8 kleuren: tot 31 m²/h 

Bedrukking op kleding

Dankzij zijn robuuste bouw en twee printkoppen die “gestaggered” (trapsgewijs) geordend zijn, voldoet de XT-640 aan de hoge productievereisten van de textielindustrie. De XT-640 biedt stabiliteit, een buitengewone printkwaliteit en indrukwekkende prestaties bij hoge snelheden. Om elke gradatie en elk detail vast te leggen, vuren de printkoppen druppels in maximaal zeven verschillende groottes af - dit in overeenstemming met de eigenschappen van het materiaal en de gewenste printkwaliteit.

De XT-640 garandeert een nauwkeurige mediadoorvoer bij de productie van grote volumes. Een geavanceerd vacuümsysteem houdt het transferpapier vlak tijdens het printen. Bovendien zorgt een nieuw doorvoersysteem voor- en achteraan de printer voor een gelijkmatige spanning, zodat het materiaal niet kan schuintrekken. Zo bent u er zeker van dat het printmateriaal zorgvuldig wordt opgerold op het oprolsysteem en u vlot kunt overgaan tot het transferproces.

Specificaties van de Texart XT-640

Media

Breedte: 259 tot 1.625 mm
Dikte: Maximaal 1,0 mm
uiten afmetingen rol: Maximaal 210 mm
Gewicht rol: Maximaal 40 kg
Diameter kern : 176,2 mm of 50,8 mm

Inkten

Types: Exclusieve sublimatie-inkt in zakken van 1l
Kleuren: Vier kleuren (cyaan, magenta, geel en zwart) of acht kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, lichtcyaan, lichtmagenta, oranje en violet)

Printresolutie

Maximaal 1440 dpi

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

kleden printer

Het gamma van de Texart-inkt werd uitgebreid me...

lef-300 printer uv

Met vier printkoppen en twee uv-ledlampen kan d...