Verstuur uw facturen per email of per post met een paar muisklikken

Stuur één, tien of zelfs duizenden brieven in slechts enkele minuten rechtstreeks vanaf uw computer met Neotouch. 

  • Afdrukken van uw documenten volgens uw huisstijl.
  • Verzending via post, email, sms of fax.
  • Keuze uit een C4-, C5- of C5/6- envelop

Met deze toepassing wordt uw post afgedrukt, gesorteerd, gefrankeerd en bij het postkantoor afgeleverd zonder dat u uw werkplek moet verlaten.

Uw post printen en verzenden

Verzend uw post vanuit uw kantoortoepassingen via een eenvoudige internetverbinding. In plaats van uw documenten met uw kantoorprinter af te drukken, drukt u ze virtueel af met de Neotouch printerdriver die hen doorzendt naar ons postvoorbereidingscentrum van waaruit ze finaal worden verstuurd.

Neotouch is een krachtige oplossing die niet alleen de voorbereiding en verzending van uw zakelijke documenten via de traditionele post vergemakkelijkt, maar u ook toelaat om ze per e-mail, fax of SMS te versturen. Neotouch biedt de mogelijkheid om al uw documenten op een speciale, beveiligde infrastructuur te archiveren, waar u ze gemakkelijk kunt raadplegen via een gebruiksvriendelijke webinterface.

  • Verzending via post, email, sms of fax
Post automatiseren

Post automatiseren

Automatisch verzendklaar maken van documenten met variabele inhoud (bijvoorbeeld facturen).
Lagere postkosten

Lagere postkosten

Prior of non-prior verzending
Multi-channel

Multi-channel

Met Neotouch,  heeft u ook de keuze  tussen diverse  distributiemogelijkheden: via SMS, fax, e-mail of post
Aangetekende brieven

Aangetekende brieven

U kan zelfs aangetekende brieven verzenden zonder uw kantoor te hoeven verlaten!
testimonial skv neopost neotouch
We zijn er erg blij mee. Het scheelt ons enorm veel werk en het is ook nog eens goedkoper voor ons.

Freddy van Egmond - Technisch Manager bij Stichting Kabelnet Veendam

Waarom de post uitbesteden?

Vereenvoudiging van de postverzending

Verspil geen kostbare tijd meer met het voorbereiden van uw post: adressen printen, postzegels vinden, brieven wegen, sorteren en onder omslag steken van grote mailings is voortaan verleden tijd! Met Neotouch is de post in een handomdraai klaar, zodat u zich kunt concentreren op belangrijkere taken voor de groei van uw bedrijf.

Voordelig posttarieven

Met Neotouch drukt u uw portokosten door alle correspondentie aan dezelfde ontvanger in één omslag samen te voegen. Bovendien is de responstijd extreem kort, omdat uw documenten nog dezelfde dag in het postkantoor afgegeven worden en uiterlijk twee dagen later bezorgd worden. En dat alles ook nog voor een voordelig frankeertarief!

Promotionele bijlagen

Met Neotouch kunt u één enkel document of een partij van enkele duizenden brieven versturen. Daarnaast kunt u ook een commerciële communicatie in de vorm van promotionele bijlagen toevoegen

Versnelde facturatie

Stapelen uw facturen zich op in afwachting dat ze allemaal samen verzonden worden aan het einde van de maand? Met Neotouch kunt u uw facturen versturen, zodra ze aangemaakt zijn: uw klanten ontvangen ze sneller en u wordt dus sneller betaald. 

post uitbesteden

Blog : Waarom uw post uit te besteden ?

Het printen en verzenden van documenten is vaak een tijdrovende en arbeidsintensieve taak. Bovendien kost postverwerking niet alleen tijd, maar ook heel wat geld. Wil je efficiënt te werk gaan en kosten besparen? Dan is het een goed idee om het proces te automatiseren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in :

Output management software Impress Automate

Optimaliseer en stroomlijn kritieke bedrijfsprocessen door uitgaande documentworkflows te automatiseren en inefficiënte handmatige processen te vervangen.

Output management software OMS-200

OMS-200 garandeert de veiligheid en integriteit van elk document zodat de juiste boodschap naar de juiste ontvanger verstuurd kan worden. Het is ook een onmisbaar instrument om het onder omslag steken van documenten met een variabel aantal pagina’s.