Neopost als specialist die u bijstaat 

In de eerste plaats treedt Neopost heel vaak op als consultant, als specialist ter zake. Dit start nog voor u de beslissing neemt om al dan niet uw postverwerking te automatiseren. Aan de hand van een grondige analyse, de neoScan, weet u meteen waar en hoe u kosten kunt besparen, zonder al één euro te hebben uitgegeven.

Onze medewerkers beschikken bovendien over een grondige kennis van de postale markt, waardoor ze tegelijkertijd kunnen adviseren over bijvoorbeeld het gebruik van de meest voordelige posttarieven.

En daar eindigt onze dienstverlening niet, integendeel. Vanaf het moment dat u de beslissing neemt om uw postverwerking te automatiseren begeleiden wij u van begin tot eind: de ingebruikname van de oplossing(en) en bijhorende ondersteuning.

Onze professionele diensten omvatten onder meer: consultancy & advies, installatie en configuratie, training en instructie, continuïteit en dienst na verkoop.

Neoscan: Analyse & verslag

Een uiteenzetting van uw huidige situatie waarin de totale kosten en eventuele knelpunten in het proces aan bod komen, worden beschreven in het Neoscan rapport.

Meer informatie

Consultancy & advies

Neopost centraliseert meer dan 75 jaar ervaring in postverwerking, waardoor het in België en Europa de absolute nummer één is in postautomatisatie

Meer informatie

Installatie en configuratie

Om onze software en hardware oplossingen bij onze klanten te installeren, staat er in gans België een team van field engineers klaar.

Meer informatie

Training en instructie

De installatie van een toestel is één ding, het correcte gebruik ervan is dikwijls iets anders. Daarom krijgen alle gebruikers en operatoren een grondige en praktische training na de installatie van het toestel. 

Meer informatie

Helpdesk

Onze helpdesk probeert altijd elk probleem en elke vraag telefonisch op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, sturen zij een technicus rechtstreeks naar u om u te helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Meer informatie