Flexi : Alles-in-één oplossing

SAi Flexi software combineert een eenvoudig te gebruiken front-end ontwerpinterface met een krachtige back-end productieoplossing.
Door ontwerp en RIP-mogelijkheden te combineren in één enkel softwareprogramma, vereenvoudigt Flexi uw workflow en bespaart u tijd.
SAi Flexi wordt geleverd met duizenden stuurprogramma's voor verschillende merken en modellen grootformaatprinters en snijmachines.

Alle toestellen die Neopost aanbiedt, zijn compatibel met de Flexi software.

Applicaties

  • Signmaking

    SAi biedt alles wat een signmaker nodig heeft voor een totale workflow, inclusief een complete lijn van tools en producten voor ontwerp, bewerking en productie. Of u nu op zoek bent naar print-, snij-, ontwerp- of RIP-software, SAi heeft het pakket om aan uw behoeften te voldoen. Onze software voor het snijden van vinyl, Flexi, is een krachtige alles-in-één oplossing voor het printen en snijden van vinyl. Het zit boordevol verbazingwekkende functies en is zo ontworpen dat het zo eenvoudig mogelijk te begrijpen is.

  • Printing
    Maak uw workflow mogelijk met efficiënte tools en functies die zijn ontworpen voor alle productieomgevingen. SAi biedt u de optimale tools om uw printproces te stroomlijnen, of u nu alleen maar aan het printen bent of de productie van drukwerk en snijwerk doet.

  • Print & Cut
    SAi Flexi software is een krachtige alles-in-één oplossing voor het printen en snijden van vinyl. Het zit boordevol verbazingwekkende functies en is zo ontworpen dat het zo eenvoudig mogelijk te begrijpen is. De software is ideaal voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers en compatibel met de beste printers op de markt.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Groot formaat printer RF-640

Als de eerste cassette leeg is, spreekt de printer automatisch de reservecassette aan. De productie wordt daarbij niet onderbroken. Ook de meegeleverde RIP-software VersaWorks biedt geavanceerde functies die een hoge productiviteit ondersteunen.

VG print and cut systeem

Met de nieuwe TrueVIS VG-640 en VG-540 is de toekomst van printen en snijden aangebroken. U kunt deze toestellen gebruiken voor de productie van dynamische stickers, opvallende signalisatie, krachtige autostickers en veel meer, omdat we weten dat u dit allemaal moet kunnen maken.

xr-640 printer en snijden

In “high speed”-modus kunnen de printsnelheden bijvoorbeeld oplopen tot 21.6m²/uur, zowel voor vinyl als voor banner. Ondanks deze hogere snelheden, is de printkwaliteit subliem.