Eenvoudig en kwalitatief hoogwaardig printen en snijden

Bouw een topbedrijf uit met de geïntegreerde printers/snijplotters van de TrueVIS SG-serie. De SG-540 en SG-300 bieden de vermaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde functionaliteiten van Roland DG, aan een buitengewone prijs.

De TrueVIS SG-serie vertegenwoordigt een nieuw tijdperk van verbluffend levendige kleuren en een geavanceerde print- en snijfunctionaliteit. Deze serie omvat bovendien nieuwe gebruikersvriendelijke functies om uw productie van grootformaatprints te optimaliseren.

Printen en snijden in één

Produceer geweldig levendige resultaten, een hoogglanzende afwerking en egale, zuivere kleuren aan indrukwekkende productiesnelheden, dankzij de combinatie van de nieuwste generatie FlexFire-printkoppen en TrueVIS-inkt.

Onze meest geavanceerde geïntegreerde print- en snijtechnologie, inclusief het nieuwe mes en de nieuwe meshouder, zorgt ervoor dat u meer toepassingen kunt produceren op talrijke media voor een haast eindeloze waaier van winstgevende opportuniteiten.

 

 

 

Kwaliteit

Kwaliteit

De TrueVIS-inkt heeft het Gold Greenguard-certificaat. Dat garandeert dat de inkt veilig en geschikt is voor gebruik in omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.
VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

Danzij zijn nieuwe technologie staat namelijk garant voor buitengewone transfers en perfect gesneden graphics voor signalisatie, banners, stickers, gepersonaliseerde kleding, etalage-, wand- en voertuigstickers en zoveel meer.
gebruikersvriendelijk

gebruikersvriendelijk

Met het Roland DG Mobile Panel kunt u uw SG vanop afstand bedienen, om de productie te beheren, reinigingsfuncties uit te voeren en testprints te maken, rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet.
ROI

ROI

Met een indrukwekkende prijs-prestatieverhouding minimaliseert de SG de tijd die nodig is om uw investering terug te betalen. En met de geïntegreerde print- en snijtechnologie hoeft u niet te investeren in extra ruimte en gespecialiseerde elektrische verbindingen of aanpassingen.

Specificiteiten van de SG-540

Printtechnologie

Piëzo-elektronische inkjet

Media

Breedte: 210 tot 1,371 mm (8.3 tot 54 in.)

Dikte Max. 1.0 mm (39 mil) met liner, voor printen Max. 0.4 mm (16 mil) met liner en 0.22 mm (9 mil) zonder liner, voor snijden

Print/Snijbreedte

Snijsnelheid 10 tot 300 mm/s (0.4 to 11.8 in/s)

Inktcassettes

Inkt Type : TrueVIS INKT, zak van 500 cc

Kleuren: Vier kleuren (cyan, magenta, geel, zwart)

Resolutie

Maximum 900 dpi

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

trueVis serie SG print en snijsysteeem

Textieltransfers, stickers, etiketten, banners, displays, signalisaties, fotoprints en posters zijn maar enkele voorbeelden van wat u met de tureVIS SG-series kunt maken.

VG print and cut systeem

Met de nieuwe TrueVIS VG-640 en VG-540 is de toekomst van printen en snijden aangebroken. U kunt deze toestellen gebruiken voor de productie van dynamische stickers, opvallende signalisatie, krachtige autostickers en veel meer, omdat we weten dat u dit allemaal moet kunnen maken.