Werktafels

Een lamineertafel of Flatbed Applicator verbetert uw productiviteit en is eenvoudig te gebruiken.
Neopost is verdeler van CWT Worktools. CWT Tools biedt een scala aan apparatuur die de productiviteit in uw werkplaats zal verhogen. De nieuwe generatie werktafels en snijders zijn snel te installeren en eenvoudig te gebruiken. Krijg apparatuur van hoge kwaliteit uit Zweden tegen concurrerende prijzen.

Snelle montage, eenvoudig in gebruik

CWT-werktafels zijn modulair opgebouwd, waardoor ze eenvoudig te transporteren zijn, minder ruimte innemen en dus minder transportkosten met zich meebrengen. Ze passen door een standaard deur en zijn eenvoudig te monteren.

Aan de slag met uw Flatbed Applicator

De werktafel is eenvoudig te gebruiken, dus u heeft geen speciaal opgeleid personeel nodig - de meeste mensen bedienen de applicator binnen een uur met fantastische resultaten. De CWT flatbed applicator geeft een veel betere controle en minder afval dan conventionele rollaminators dankzij de eenvoudige en nauwkeurige positionering van de materialen en maakt het mogelijk om een veel breder scala aan materialen te lamineren.

Bespaar tot 80-85% productietijd

De tijd die nodig is om handmatig te produceren is buitensporig lang in vergelijking met het proces dat de nieuwe CWT-werktafel biedt. De geschatte verkorting van de productietijd is tot 80-85%!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Groot formaat printer RF-640

Als de eerste cassette leeg is, spreekt de printer automatisch de reservecassette aan. De productie wordt daarbij niet onderbroken. Ook de meegeleverde RIP-software VersaWorks biedt geavanceerde functies die een hoge productiviteit ondersteunen.

VG print and cut systeem

Met de nieuwe TrueVIS VG-640 en VG-540 is de toekomst van printen en snijden aangebroken. U kunt deze toestellen gebruiken voor de productie van dynamische stickers, opvallende signalisatie, krachtige autostickers en veel meer, omdat we weten dat u dit allemaal moet kunnen maken.

xr-640 printer en snijden

In “high speed”-modus kunnen de printsnelheden bijvoorbeeld oplopen tot 21.6m²/uur, zowel voor vinyl als voor banner. Ondanks deze hogere snelheden, is de printkwaliteit subliem.