Maak het mogelijk post te factureren en te frankeren voor een derde partij

De MSA-9600 is de ideale oplossing voor postdienstverleners die werken voor meerdere klanten of diensten.

  • Geavanceerde rapportages op gewicht, afmeting, klant, postbedrijf, afdelingen
  • Maakt manuele sortering op formaat of gewicht overbodig
  • Duidelijk overzicht van de afdrukken Herkent automatisch het gewicht van de zending
Rapportage

Rapportage

Geavanceerde rapportages op gewicht, afmeting, klant, postbedrijf, afdelingen. Enveloppen C6, C5/6, C4
Frankering

Frankering

Sortering van uitgaande post (optioneel) . Identificatie van de klant door barcodes (optioneel)

Karakteristieken van MSA-6000

Printen, wegen, consolideren

De MSA-6000 maakt het mogelijk om ieder port betaald of frankeerstempel te printen. De snelheid van de verwerking door de machine kan tot 210 enveloppen per minuut halen. Weeg iedere brief direct met een dynamische weegschaal of met behulp van een apart weegplatform voor pakketten. De kosten van de frankering en het gewicht van ieder item worden vervolgens samengevoegd in één databestand.

Boeken en factureren

Het programma van de MSA-6000 biedt talrijke geavanceerde rapportages van brieven die u heeft gefrankeerd en gewogen: rapportage per klant, product, postbedrijf, klantgroep, afdelingen… U kunt op deze manier een rapportage exporteren die de kosten van de frankering per brief weergeeft per postbedrijf. In een andere rapportage die u kunt exporteren kunt u bijvoorbeeld de aan de klant te factureren marge weergeven. Dankzij dit systeem profiteert u tegelijkertijd van een bordereau die voldoet aan de eisen voor postbedrijven en van een gedetailleerde factuur voor uw klant.

Scannen van barcodes

Om het frankeringsproces te versnellen, kan de MSA-6000 worden uitgerust met een barcode-scanner die iedere envelop identificeert, waar deze ook vandaan komt. U hoeft dus niet meer handmatig vast te stellen naar welke klant de post verwijst. Bovendien hoeft u niet meer van tevoren de enveloppen te sorteren op klant of dienst.

Sorteren van post

Als optie is het mogelijk om een sorteersysteem toe te voegen voor uitgaande post, om de beste posttarieven te ontvangen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Neopost kostbeheren frankeermachine
Naargelang uw selectiecriteria (tarief, gewicht, diensten,...) kunt u steeds real-time een analyse doorvoeren en een gedetailleerd rapport opvragen.
Sorteeroplossing MSA-9600

Dit systeem helpt organisaties om de kost voor het verwerken van uitgaande post te beperken. Daarnaast is er een afzonderlijke dynamische weegmodule die alle poststukken nauwkeurig weegt, om ze uiteindelijk uit te voeren naar verschillende sorteerbakken.