Vanuit Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen

Vanuit Antwerpen, neem de E19 richting Brussel. Vanuit Oost- en West-Vlaanderen, neem de E40 richting Brussel. Volg de ring rond Brussel (binnenring) in de richting van Zaventem (luchthaven). Neem daar de E40 richting Leuven/Luik. Kies voor afrit 21 (Sterrebeek). Op het einde van de afrit naar links. Volg de Mechelsesteenweg gedurende 2 kilometer. Aan de verkeerslichten, kruispunt met de Leuvensesteenweg, naar links. Volg de Leuvensesteenweg gedurende 1 kilometer. Ter hoogte van het Q8-tankstation aan de rechterzijde naar rechts (Sint-Martinusweg). Eerste straat links na ongeveer 100 meter. Volg de Ikaroslaan gedurende 250 meter en neem de 2de straat links. Volg gedurende 100 meter. Het gebouw van Neopost bevindt zich aan de linkerkant.

Vanuit Limburg – Leuven - Luik

Vanuit Limburg, neem de (E313 en) E314 richting Leuven. Vanuit Luik, neem de E40 richting Leuven. Volg vanaf Leuven de E40 richting Brussel. Kies voor afrit 21 (Sterrebeek). Op het einde van de afrit naar rechts. Volg de Mechelsesteenweg gedurende 2 kilometer. Aan de verkeerslichten, kruispunt met de Leuvensesteenweg, naar links. Volg de Leuvensesteenweg gedurende 1 kilometer. Ter hoogte van het Q8-tankstation aan de rechterzijde naar rechts (Sint-Martinusweg). Eerste straat links na ongeveer 100 meter. Volg de Ikaroslaan gedurende 250 meter en neem de 2de straat links. Volg gedurende 100 meter. Het gebouw van Neopost bevindt zich aan de linkerkant.

Vanuit Namen – Charleroi - Bergen

Vanuit Namen, neem de 411 richting Brussel. Vanuit Charleroi, neem de E420 en E19 richting Brussel. Vanuit Bergen, neem de E42 en E19 richting Brussel. Volg de ring rond Brussel (buitenring) in de richting van Gent - Zaventem (luchthaven). Neem de E40 richting Leuven/Luik. Kies voor afrit 21 (Sterrebeek). Op het einde van de afrit naar links. Volg de Mechelsesteenweg gedurende 2 kilometer. Aan de verkeerslichten, kruispunt met de Leuvensesteenweg, naar links. Volg de Leuvensesteenweg gedurende 1 kilometer. Ter hoogte van het Q8-tankstation aan de rechterzijde naar rechts (Sint-Martinusweg). Eerste straat links na ongeveer 100 meter. Volg de Ikaroslaan gedurende 250 meter en neem de 2de straat links. Volg gedurende 100 meter. Het gebouw van Neopost bevindt zich aan de linkerkant.

Download deze route in PDF-file.