Opendeurdagen oktober 2017

10 dinsdag Oct 2017 to 13 vrijdag Oct 2017

@Showroom Neopost
37 Ikaroslaan 1930 Zaventem

België

Elektronische aangetekende zendingen, e-invoicing (PEPPOL), fysieke post, email of Mail-ID...: Met OMS-software van Neopost centraliseert u al uw documenten en automatiseert u de verzending ervan in functie van het kanaal van uw keuze...

neopost opendeurdagen oktober Zaventem

Het enige platform om uw volledige communicatie te beheren

Dankzij OMS-500 kunnen uw medewerkers snel en eenvoudig gepersonaliseerde documenten voorbereiden ter verzending. Het programma verzamelt vanuit de verschillende afdelingen van uw bedrijf alle informatie die moet worden verstuurd en past de inhoud aan het profiel van de ontvanger aan. Zonder dat aan uw ERP- of CRM-systemen of andere databestanden moet worden geraakt. OMS-500 gebruikt de beschikbare gegevens zonder ze te wijzigen, zodat u de gewenste klantinformatie verwerkt. Dankzij OMS-500 kan u bovendien diverse communicatiekanalen gebruiken, afhankelijk van de wens van de bestemmeling zélf.


Kom onze verschillende oplossingen ontdekken tijdens onze opendeurdagen op 10, 11, 12 en 13 oktober!

 

PEPPOL (Pan-European Public Procurement OnLine): Europees formaat voor elektronische facturatie.

Sinds 1 januari 2017 verwacht de Vlaamse overheid dat hun leveranciers e-facturen versturen volgens een standaardformaat. Uw factuur als een pdf-bestand versturen is dus niet langer een optie. Op termijn zal PEPPOL de norm worden voor alle factureringen aan publieke en privé-instellingen in België.

Outsourcing (Neotouch): Vertrouw ons de verzending van uw post toe.

Enkele muisklikken volstaan om één, tien of duizend brieven te versturen. De documenten worden afgedrukt volgens de huisstijl van uw bedrijf, in een omslag gestoken, gefrankeerd en bij de post afgeleverd. En dat zonder dat u uw werkplek moet verlaten!

Elektronische aangetekende zendingen: Goedkoper, veiliger en sneller.

Elektronische aangetekende zendingen hebben sinds kort dezelfde juridische waarde als zendingen per post en zijn tien keer goedkoper dan een fysieke aangeketende brief. Een van de grote voordelen is de mogelijkheid om een downloadlink toe te voegen. Dankzij die link weet u onmiddellijk of het document werd gedownload.

Professionele omslagvulmachine DS-200i : De nieuwe kwaliteitsreferentie

Het DS-200i-systeem voldoet aan de eisen van de meeste postverwerkingstoepassingen, van directmailcampagnes tot het beheer van de gevoeligste poststukken, zoals medische facturen en financiële staten. Het kan uw poststroom optimaliseren door adressen op een veilige manier online af te drukken, zelfs op C4-formaat, waardoor enveloppen niet meer moeten worden voorbedrukt.