Modulair en flexibel postwerkingssysteem

De DS-180 omslagvulmachine, met zijn compact en ergonomisch systeem, biedt een groot gebruiksgemak en optimale efficiëntie voor uw postkamer.

Hij heeft de titel van "Performance-versie" gekregen voor zijn verhoogde snelheid, capaciteit en productiviteit. De DS-180 kan met maximaal 8 modules en 17 toevoerstations worden aangepast om uw aanvragen te verwerken.

Efficiënte en intelligente omslagvulmachine

Het touchscreen van de DS-180 omslagvulmachine is ideaal om het beheer van uw verzendingen te vergemakkelijken. U kunt er ook de parameters mee instellen van een onbeperkt aantal steeds terugkerende taken en zo de programmeertijd verkorten.

  • Opslag van uw instellingen en snel oproepen van uw regelmatige toepassingen
  • Eenvoudig te gebruiken, met stap-voor-stap instructies voor de ingebruikname van uw omslagvulmachine
  • Snelle raadpleging van de statistieken en analyse van de postkosten dankzij de vele functies van het touchscreen
Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid

Overgaan naar een volledig andere taak duurt slechts enkele minuten. De DS-180 stroomlijnt de productiviteit bij elke stap, van efficiënt papier bijvullen tot voorspellende intelligentie die een raming maakt op welk tijdstip uw taak zal zijn voltooid.
Pas aan aan uw behoefte

Pas aan aan uw behoefte

Uw machine kan meegroeien met de behoeften van uw bedrijf, zodat u uw investering altijd onder controle heeft.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Output management software neopost

Met OMS-500 heeft u de volledige controle over uw klantcommunicatieprocessen. Met OMS-500 kunt u snel en eenvoudig uw documenten personaliseren en de communicatie met uw klant optimaliseren.