De uiterst flexibele omslagvulmachine

Naast de traditionele toevoeropties voor C5/6 en C5 formaten is de DS-1200 G4i ook geschikt voor het verwerken van C4-enveloppen.

Deze baanbrekende technologie maakt van deze machine een van de meest geavanceerde omslagvulsystemen op de markt! Afhankelijk van uw criteria (aantal pagina’s, informatie op de barcodes) kan het systeem automatisch het formaat van de omslag bepalen waarin de documenten moeten worden ingevoerd, voordat ze worden gevouwen. De ‘Full Format’ module kan uitgerust worden met 8 toevoerstations en kan tot 72 pagina’s in een C4- envelop invoeren.

De uiterst flexibele omslagvulmachine

Zijn grote troef: de ‘Full Format’ module voor het verwerken van C4-enveloppen volgens drie verschillende werkmodi: Tendemmodus, totaalmodus en dubbelemodus.

 • Tandem : het systeem voert de set in een C5/6, C5 of C4 envelop afhankelijk van het aantal pagina’s waaruit de set bestaat.
 • Totaal : De omslagvulmachine is volledig voor een C4 envelop bestemd. De machine kan jobs van 72 pagina’s verwerken.
 • Dubbel: De DS-1200 G4i verandert in twee afzonderlijke productielijnen.  Eén voor C5/6 of C5 enveloppen en een andere voor de C4 enveloppen.
Maximale efficiëntie

Maximale efficiëntie

Elke job kan eenvoudig worden geprogrammeerd met behulp van het touchscreen en de IMOS-software, waarvoor geen speciale technische kennis vereist is. U hoeft de DS-1200 G4i enkel aan te geven over welke documenten u beschikt en hoe u wilt dat ze worden gelezen, verzameld en onder omslag gestoken. Het systeem stelt de job in minder dan een minuut in.
Geïntegreerde systeemintegriteit

Geïntegreerde systeemintegriteit

Elk toevoerstation ijkt het eerst ingevoerde document en controleert elk volgend document zodat er geen dubbele toevoer is. Vervolgens registreert de DS-1200 G4i elk document bij de input en elke beweging doorheen het systeem tot het volledige poststuk in de envelop wordt gestoken en op de uitvoerhouder wordt geplaatst.

Het verwerken én omstellen gaat zo snel, dat wanneer we een grote job stoppen om een andere dringende order te laten voor gaan, dit nauwelijks tijdverlies met zich meebrengt.

Stefaan De Boeck - Zaakvoerder bij Leleu Printing

Karakteristieken van de omslagvulmachine DS-1200 G4i

Productiviteit
 • Max. snelheid 12.000 enveloppen / uur - 30.000 documenten / uur
 • Max. dikte set C5/6 en C5: 8 mm - C4: 10 mm
 • Max. capaciteit toevoerstations: 5.000 pagina's
 • Max. capaciteit bijlagenstations: 6.000 bijlagen
 • Max. capaciteit enveloppenstations C5/6 en C5: 2.000 enveloppen - C4: 500 enveloppen
Gebruiks-vriendelijk
 • Touchscreen voor een eenvoudige bediening van het systeem
 • Assemblage van documenten vóór het plooien, voor een professioneel resultaat
Veiligheid
 • Lezen controletekens (alle stations) OMR / BCR / 2D/OCR (optioneel)
 • Detectie voor dubbele documenten  Optisch (standaard), Mechanisch (optioneel), Ultrasoon (optioneel)
 • Closed-loop controle: Ja (optioneel)
 • Enveloppensorteerder: Ja (optioneel)

Closed-loop systeem

Een enkel toevoerstation, met een maximale capaciteit van 5.000 pagina's, voert de documenten via een barcodelezer naar het verzamelstation van de machine. Vervolgens voert het systeem deze set in een C5/6, C5 of C4 envelop afhankelijk van het aantal pagina's waaruit de set be...

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Output management software Impress Automate

Optimaliseer en stroomlijn kritieke bedrijfsprocessen door uitgaande documentworkflows te automatiseren en inefficiënte handmatige processen te vervangen.

Automated Insertion Management System

AIMS verzamelt en analyseert al gegevens verwerkt door uw omslagvulmachine in een unieke en gedetailleerde rapporteringinterface AIMS verzamelt onmiddellijk alle gegevens (inputs en outputs) van uw omslagvulmachine en geeft deze weer op het controlescherm.