NEONEWS 1 - DECEMBER 2013

Wij hopen dat deze tips nuttig zullen zijn voor uw dagelijkse postverwerking.

Nog goedkoper vanaf 500 verzendingen

Verstuurt u mailings om een promotie aan te kondigen? Vanaf 500 exemplaren biedt bpost klanten met een frankeermachine een exclusief voorkeurtarief voor Direct Mailing aan. Deze formule biedt drie belangrijke voordelen:

  1. U kunt tot 28% korting op uw verzending genieten
  2. Het C5-formaat – een dubbelgevouwen A4 - is in het standaardtarief begrepen. In dit geval bedraagt uw voordeel 46%!
  3. Enveloppen die minder wegen dan 20 gr. genieten een extra korting

De procedure is eenvoudig: Neem contact op met uw Center Masspost om de datum te kennen waarop u uw verzendingen kunt afgeven. Frankeer uw enveloppen non-prior op de afgiftedatum en overhandig het naar behoren ingevulde overeenstemmende borderel. Uw korting zal direct op uw bankrekening worden gestort zonder dat u enige andere formaliteit hoeft te vervullen.

Er is geen Center Masspost in uw buurt ? Bpost biedt vergelijkbare kortingen aan tot 8% in verhouding tot het non-priortarief als u uw mailing in een erkend kantoor bezorgt! Let op : Bpost vraagt €12,50 per mailing als administratieve kost.

Bijvoorbeeld :

U stuurt uw eindejaarskorting aan 600 klanten in een C5-enveloppe met een gewicht van 18 gr:

  • Tarief postzegels: 600 x € 1,34    = € 804   
  • Non-priortarief:    600 x € 1,26     = € 756
  • Direct Mail-tarief: 600 x € 0,454   = € 272

Danzij uw frankeertoestel en het DirectMail-tarief, bespaart u € 484.
Als u postzegels had gebruikt, was u € 532 verloren !

Ook voor uw pakketten

Dankzij het non-priortarief kunt u met uw frankeermachine op uw verzendingen besparen. Dit voorkeurtarief vertegenwoordigt een besparing van 6% in verhouding tot de postzegel. Maar wist u dat uw frankeermachine ook dikke enveloppen en pakketten tot 3 kg kan frankeren?

Door het te frankeren bedrag op een hiertoe bestemd etiket af te drukken (beschikbaar in onze e-shop), kunt u allerlei pakketten verzenden. Plaats uw pakket op het ingebouwde weegplateau en kies het overeenstemmende tarief. Zodra het etiket is afgedrukt, hoeft u het alleen maar op uw pakket te plakken dat dan volledig conform kan worden verstuurd. Uw voordeel? Een korting tot 30% in verhouding tot de prijs van de postzegel en wel zonder naar het postkantoor te hoeven gaan.

Personaliseer uw verzendingen

Wist u dat uw frankeermachine, behalve de frankeer-stempel, ook andere elementen kan afdrukken? Neem contact op met onze klantenservice om te weten hoe u gemakkelijk uw logo of slogan naast de frankeerdatum kunt afdrukken. Zo kunt u uw zichtbaarheid alsook de openingsgraad van uw enveloppen vergroten.

En waarom dit eindejaar niet benutten om uw klanten ook een gepersonaliseerd bericht te sturen? Door uw tekst direct via het digitale toetsenbord in uw frankeermachine in te voeren, kunt u gratis tot 10 verschillende berichten afdrukken. (Enkel voor IS-240/280)