Infopol in Kortrijk

28 dinsdag May 2013 to 30 donderdag May 2013

Beurs Infopol
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

België

Wist u dat een Neopost-omslagvulmachine per uur tot 2.200 enveloppen kan verwerken, hetgeen 10 x sneller is dan met de hand? Bedenk even welke tijd- en kostenbesparing u hiermee kan realiseren bij de verzending van flitsboetes, administratieve documenten, verslagen of eenvoudigweg de gewone post, een vaak repetitieve en tijdrovende bezigheid.


Verder kan u, met het non-prior voorkeurtarief van onze frankeermachines, tot 30% op uw postverzendingen besparen. Bovendien frankeert u  dankzij het ingebouwde weegplateau uw post altijd tegen het correcte tarief, geen eurocent te veel of te weinig!


De administratieve groepering van politiezones vereist snelle en veilige uitwisselingen, zowel tussen de departementen als tussen alle geografisch  gescheiden eenheden. Onze nieuwe IMW-20-oplossing voor de digitalisering van inkomende post, komt hieraan tegemoet. Deze is uitgerust met een scanner en een touchscreen computer, digitaliseert al uw documenten (inkomende post, dossiers, interne documenten) om ze  onmiddellijk binnen uw organisatie op te slaan en te verdelen. Dankzij haar online verbinding, kunt u met de IMW-20 uw documenten in alle veiligheid ook aan gebruikers zenden buiten het politiekantoor.