27 Maart 2018

Hoe minder tijd verspillen aan het verzenden van post

Hoe minder tijd verspillen aan het verzenden van post

Bedrijven verzenden vele verschillende soorten post – facturen, offertes, verkoopbrochures, marketingmateriaal en nog veel meer. Deze zouden eenvoudig te maken, verspreiden en lezen moeten zijn.. Ook moet een bedrijf ervoor zorgen dat zij een professioneel imago overbrengt. Het klinkt eenvoudig maar uitgaande post blijft een uitdaging voor velen.

Heel wat organisaties worden geconfronteerd met inefficiënte processen bij het beheren van hun post. Dit leidt tot vertragingen, fouten en hogere portokosten.

 

Gestroomlijnde digitale processen helpen de druk bij het verwerken van uitgaande post te verlichten. Alzo zijn er veel minder vereiste middelen nodig en worden nauwkeurigheid en consistentie verzekerd. Dit in praktijk omzetten is echter vaak lastig, vooral wanneer bedrijven niet weten waar ze moeten beginnen en waar hun prioriteiten liggen.

Om alles eenvoudiger te maken, hebben we een eBook opgesteld waarin meer uitleg wordt gegeven over de meest voorkomende uitdagingen waarmee bedrijven te maken krijgen. Hierbij gaat het zowel over het beheren van uitgaande post als de rol van digitale tools bij het creëren van moderne gestroomlijnde processen. 

 

De gids omvat volgende thema's:

  • Het probleem met handmatige oplossingen in postkamers
  • Hoe de automatisering van post tijd bespaart en nauwkeurigheid bevordert
    • Omslagvulmachines
    • Output Management Solutions