Roadshow Tielt

31 dinsdag May 2016

@Shamrock Hotel
Euromarktlaan 24
8700 Tielt

Belgium
neotouch

Wilt U graag de postverzending van uw bedrijf optimaliseren. Misschien verzendt u steeds minder brieven en probeert u op uw kosten te letten? Of is de verscheidenheid aan poststukken zodanig dat - tussen het drukwerk, het vullen van de enveloppen, de frankering en het posten door - u geen tijd meer heeft voor de overige postverwerking?

Neopost heeft een oplossing om dit alles makkelijker te maken: Neotouch! Met deze nieuwe online software kunt u de verzending van uw brieven volledig uitbesteden: facturen, bestelbonnen, offertes, herinneringen… U hoeft alleen maar uw documenten naar het Neotouch platform te versturen, en wij verzorgen de rest: afdrukken, enveloppen vullen, adressering, frankering en aflevering bij het postkantoor. Dit alles op een veilige en vertrouwelijke manier.
Kom en ontdek deze oplossing en onze andere document management oplossingen zoals onze omslagvulsystemen en onze frankeermachines. Laat u ook boeien en verleiden door onze digitaliseringssoftware voor al uw inkomende en uitgaande facturen!
Dit jaar organiseren wij onze Roadshow in samenwerking met Sercu die onder meer de officiële distributeur van Kyocera kopieerapparaten in West-Vlaanderen is. Deze machines zijn 100% compatibel met onze output management software en digitalisering van documenten. Waarom dan niet twee bezoeken in één combineren?