Roadshow Antwerpen

17 donderdag Nov 2016
Hotel Ter Elst Kattenbroek 1 - 2650 Edegem
Belgium
neotouch

Wilt u graag de postverzending van uw bedrijf optimaliseren? Misschien verzendt u steeds minder brieven en probeert u op uw kosten te letten? Of is de verscheidenheid aan poststukken zodanig dat - tussen het drukwerk, het vullen van de enveloppen, de frankering en het posten door - u geen tijd meer heeft voor de overige postverwerking?

Neopost heeft een oplossing om dit alles makkelijker te maken: Neotouch! Met deze nieuwe online software kunt u de verzending van uw brieven volledig uitbesteden!
Heeft u ooit overwogen om het beheer en de verdeling van uw inkomende post volledig automatisch te laten verlopen? Neopost heeft een scanoplossing ontwikkeld om deze documenten eenvoudig te verdelen. Onze nieuwe Neotrax oplossing is meer dan alleen een scanner. Hij optimaliseert de workflows binnen uw bedrijf en biedt een volledige toegang van documenten en facturen binnen uw CRM- of boekhoudingssysteem.

Kom deze software en onze andere document management oplossingen zoals onze omslagvulsystemen en onze frankeermachines ontdekken tijdens onze Roadshow in Antwerpen.