Neotour Brugge 2014

06 donderdag Nov 2014

Van Der Valk Hotel Brugge Oostkamp
Kapellestraat 146
8020 Brugge

België
Neotour Gent

Inschrijving

De voordelen van klantgerichte mailings zijn er teveel om op te noemen. Behalve dat het zij een aanzienlijk hogere attentiewaarde hebben dan klassieke direct mail, is het ook de meest effectieve manier om informatie over nieuwe producten, acties, evenementen of gewoon facturen te versturen. Heeft u al stilgesataan bij de automatiseringsvoordelen die deze ontwikkeling met zich meebrengt?

En hoe gaat u om met binnenkomende post of pakketten ? Heeft u op elk moment een goed zicht op waar deze zich bevinden in uw organisatie ? Of gebeurt het wel eens dat een factuur of een ojbect zoek geraakt, met alle gevolgen van dien ? 

Met het oog op deze behoeften heeft Neopost intuïtieve software ontwikkeld. Van het consolideren van gegevens tot het maken van het document, van het digitaliseren van de post tot een intern trackingsysteem van pakketten, we bieden u meerdere oplossingen. Op donderdag 6 november zullen wij u tijdens een presentatie met demonstraties deze onderwerpen uit de doeken doen. U bent welkom in Brugge en u kan zelf kiezen of u de ochtend- of middagsessie zou bijwonen.

Ochtendsessie

 9.00 Verwelkoming
 9.30 Inleiding :Neopost, van postverwerking naar multichannel communicatie-partner
 9.50  Incoming Mail Solutions Verwerk uw inkomende post en pakketten efficiënter
10.50 Koffiepauze
11.00 Outgoing Mail Solutions :Optimaliseer de communicatie met uw klanten dankzij Output Management Software
12.00 Q&A Hands On
12.30 Lunch