Demo Days maart 2014

18 dinsdag Mar 2014 to 20 donderdag Mar 2014

Showroom Neopost
Ikaroslaan 37
1930 Zaventem

België
Demo Days maart 2014

Neopost brengt een nieuwe oplossing voor de traceerbaarheid van binnenkomende pakketten op de market ! Ontdek ook onze andere oplossingen : de digitalisering van inkomende post en de veilige invoeging van documenten onder omslag!. Inschrijving

Track Inside

De oplossing is gebaseerd op barcodetechnologie en maakt het mogelijk om objecten binnen een organisatie via een closed-loop systeem te volgen bij ontvangst, transit en afgifte. Track Inside is inzetbaar op één of  meerdere locaties die objecten met elkaar uitwisselen.

Inkomende post digitaliseren

Met de IMW-20, uitgerust met een pc met touch screen en een krachtige scanner, kan u al uw documenten (inkomende post, facturen, interne documenten) digitaliseren, opslaan en binnen uw bedrijf verzenden.

Intelligente omslagvulmachine DS65i

Deze omslagvulmachine is uitgerust met een barcodescanner en verzekert de integriteit van al uw verzendingen. Met de DS-65i kan u documentensets met een variabel aantal pagina’s (zoals bvb. facturen) met een hoog beveiligingsniveau automatisch onder omslag steken.

Omslagvulmachine Full format DS-1200 G3

De DS-1200 G3 biedt nieuwe, verscheidene mogelijkheden aan, onder meer via zijn "Full Format" modus die C4 enveloppen verwerkt met een snelheid 12.000 env. / uur !  Zijn unieke modulaire opbouw maakt het mogelijk om twee jobs tegelijkertijd uit te voeren, waarmee u uw productiviteit kan verdubbelen! Uitgerust met onze AIMS software biedt onze nieuwe oplossing u een volledig traceerbaarheid van al uw documenten aan, vanaf hun afdruk tot hun invoeging.