Demo days oktober 2016

18 dinsdag Oct 2016 to 21 vrijdag Oct 2016

@Showroom Neopost
37 Ikaroslaan 1930 Zaventem

België
neotouch oplossingen

Kom onze oplossingen ontdekken tijdens onze Demo Days van 18 t.e.m. 21 oktober 2016 in onze showroom in Zaventem. De inschrijving is gratis!

Ontdek onze Neotouch-software: De nieuwe oplossing van Neopost om de verzending van uw post te outsourcen.

Met Neotouch laat u de verzending van uw post over aan Neopost, die deze taak steeds op een professionele en veilige manier voor u uitvoert. Denk eens aan de tijd die u bespaart als u alle administratieve tussenfasen kunt overslaan. U hoeft enkel maar uw documenten naar ons beveiligd onlineplatform te verzenden, wij zorgen voor de rest. Verstuurt u uw documenten liever per e-mail? Ook dat is mogelijk! Neotouch houdt meer dan één troef achter de hand: u beschikt over de mogelijkheid om uw documenten in kleur af te drukken, een reclamebijlage toe te voegen, het type envelop te kiezen en zelfs al uw verzendingen op één beveiligd platform te archiveren. Bovendien geniet u op elk moment van het non-priortarief, of u nu 50 of 5.000 enveloppen verzendt!

 

Ontdek de omslagvulmachine DS-75i: De nieuwe omslagvulmachine uitgerust met een scanner voor datamatrixcodes

De DS-75i combineert een ongezien gebruiksgemak met een technologie die u doorgaans enkel bij grotere omslagvulmachines terugvindt. Dankzij zijn compact formaat, zijn groot laadvermogen en zijn scanner voor datamatrixcodes kan de DS-75i uw directmarketingcampagnes, facturen en haast alle soorten uitgaande poststukken verwerken. Deze omslagvulmachine, uitgerust met de powerFold-technologie, steekt tot 8 A4-pagina’s in een envelop. Dat is het maximaal aantal pagina’s waarmee u onder de 50 g van het standaardtarief blijft. Omdat hij niet enkel eenvoudig in gebruik is dankzij het kleurentouchscreen, maar bovendien uiterst geruisloos is, kan de DS-75i perfect in om het even welke werkomgeving worden geïntegreerd.

 

De omslagvulmachine DS-600i: De nieuwe all-in-one omslagvulmachine.

De DS-600i is in staat om documenten in C5/6-, C5- of C4-enveloppen te steken tegen een snelheid van 6.000 enveloppen per uur. Deze omslagvulmachine biedt u de mogelijkheid om al uw mailings te verwerken, of het nu om direct marketing of om transactiepost gaat. De DS-600i werd immers ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van routeerders, drukkers en specialisten in postverwerking die de verwerkingstijd tot een minimum willen beperken. Banken, verzekeringsinstellingen en bedrijven verkiezen de DS600i voor het verzenden van gevoelige informatie omdat dit model documenten volledig vertrouwelijk en veilig kan verwerken van A tot Z.

Neopost Graphics : uv printers, groot formaat printers & snijsystemen

Wees bij de eerste om de nieuwe printers en snijsystemen van Roland DG in avant-première bij Neopost te ontdekken