Demo days 2016

19 dinsdag Apr 2016 to 22 vrijdag Apr 2016

@Showroom Neopost
37 Ikaroslaan 1930 Zaventem

België
demo days inschrijving neopost

Kom onze oplossingen voor het verwerking van dienstencheques ontdekken tijdens onze Demo Days van 19 t.e.m. 22 april 2016 in onze showroom in Zaventem. U kan er ook onze frankeer- en omslagvulmachines bekijken. De inschrijving is gratis!

Dienstencheques verwerking

Vanaf 1 juli 2016 zal Sodexo de waarde van de dienstencheque niet meer aan u terugbetalen indien er onvolledige of ongeldige gegevens op vermeld staan. Bovendien zijn de erkende ondernemingen voortaan verplicht om de dienstencheques per maand en gewest te sorteren alvorens ze op te sturen. Als antwoord op deze veranderingen heeft Neopost NeoCheque ontwikkeld. Dit is een scan-, afdruk- en rapporterings-oplossing voor dienstencheques conform de nieuwe wettelijke voorschriften. NeoCheque biedt niet alleen de gemoedsrust van een volledige, snelle uitbetaling van uw dienstencheques, maar is ook dé oplossing waarmee u vele uren handwerk uitspaart!

Output Management Software : Webgebaseerde, Intuïtieve Multichannel Communicatie Management Software

OMS verzamelt en bereidt al uw documenten voor. Met krachtige functies als splitsen, samenvoegen en het verrijken met overlays worden uw documenten samengesteld en klaargemaakt voor de distributie. Meer heeft u niet nodig om gepersonaliseerde en actuele documenten te creëren. Uw documenten bereiken de juiste persoon, op het juiste moment, via het door u geselecteerde communicatiekanaal.

 

Scan oplossingen & elektronische workflows beheren

Verdeel al uw interne documenten als pdf bestanden naar de juiste medewerkers en automatiseer het beheer van uw workflow voor het indexeren, valideren en archiveren. U bespaart hiermee print- en archiveringskosten !

 

Track Inside - Inkomende post en pakketten volgen

Wanneer objecten door een transporteur bij uw receptie afgegeven worden, ligt de verantwoordelijkheid van de aflevering aan de finale bestemmeling in uw handen. Neopost heeft een oplossing ontwikkeld waarmee elk poststuk getraceerd kan worden, van bij aankomst tot de afgifte aan de bestemmeling om het risico op verlies te omzeilen. Meer info over Track Inside !

 

Behoud controle bij uw postverwerking!

Ontdek onze software voor het beheren en opvolgen van uw postverwerking (AIMS) tijdens onze demo days. Deze software biedt twee oplossingen in één: informatie en realtime statistieken van uw postverwerkingsapparatuur en volledige traceerbaarheid van de verwerkte enveloppen dankzij een closed-loop systeem. AIMS is operationeel op meerdere omslagvulmachines hetgeen u 100% garantie biedt op de integriteit van uw verzendingen.