pakketten snel en goedkoop verpakken met een inpakmachine

Pakketten vlot verzenden? Met een inpakmachine natuurlijk!

21/03/2019

Verpak je pakketten voortaan razendsnel, goedkoop en duurzaam met de CVP-500. Lees meer over deze handige inpakmachine!  

E-commerce maakt nu al enkele jaren een sterke groei door die alleen nog maar zal toenemen. Bedrijven die vaak pakketten verzenden en hun concurrenten bovendien een stapje voor willen blijven, kunnen hun zendingen dan ook onmogelijk handmatig blijven verpakken. Daarnaast spelen ecologische factoren uiteraard ook een almaar belangrijkere rol binnen retail. Is jouw bedrijf nog op zoek naar een handig systeem om zendingen snel, degelijk en met een minimum aan afval te verpakken? Maak kennis met de CVP-500: de volautomatische inpakmachine van Neopost!

Al je pakketten perfect op maat verpakt

Vergeet de kartonnen dozen die je tot nu toe altijd in bulk en in tal van verschillende formaten hebt moeten kopen. Beeld je nu in hoe het zou zijn om voortaan al je pakketten te verzenden in een verpakking die precies rond het product past. Je hoeft dus nooit nog met man en macht dozen die eigenlijk nét iets te klein zijn, zien dicht te kleven. En je hoeft ook nooit meer te betalen om lucht te verzenden, want geen enkele doos zal ooit nog te groot zijn. Hoe dat kan? Met de CVP-500 dus! Daarmee verpak je elke dag duizenden pakketten razendsnel, efficiënt en op een duurzame manier.

Lees ook: 4 tips om je verpakkingsproces te optimaliseren

Slimme inpakmachine: zo werkt de CVP-500

De CVP-500 verpakt in een mum van tijd al je pakketten volledig op maat dankzij een innovatief systeem dat de dimensies van elk te verpakken product – of het nu gaat om oordopjes of een stofzuiger – tot op de millimeter scant. Daarna snijdt de slimme inpakmachine geheel automatisch en in één vloeiende beweging karton tot een doos die vervolgens meteen om het product wordt gevouwen en dichtgekleefd. En daar eindigt het niet! Eenmaal verpakt wordt het product ook gewogen en helemaal verzendklaar gemaakt met een kleefetiket dat alle nodige informatie bevat voor transport.

 

De CVP-verpakkingsmachine werd speciaal ontwikkeld voor e-commerce, maar doet net zo goed dienst in de algemene logistieke sector. Goed om te weten: je kunt je op maat gemaakte kartonnen dozen zelfs laten bedrukken in je huisstijl. Handiger wordt het niet! 

 

Besparen op verpakkingsmateriaal

Omdat je geen (onnodig) opvulmateriaal meer hoeft te gebruiken, bespaar je dankzij de CVP-500 aanzienlijk op verpakkingsmateriaal. Volgens de laatste cijfers pakken onze klanten hun pakketten met de CVP-500 tot wel de helft kleiner in. Ze besparen zo gemiddeld twintig procent op hun verpakkingsmaterialen en zien ook hun transportkosten dalen.

Minder personeelskosten

Manueel inpakken is voorgoed verleden tijd met een complete in-line ‘autopacker’ zoals de CVP-500. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Weet dan dat één CVP-500 gelijk staat aan tien manuele inpakstations! Dat je met een geautomatiseerde verpakkingsworkflow ook minder snel fouten maakt, hoeven we je uiteraard niet uit te leggen. Bovendien blijf je dankzij het ingebouwde camerasysteem toch de controle behouden en kunnen engineers remote met je meekijken om eventuele problemen snel op te lossen. 

Uiterst betrouwbare verpakkingsmachine

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Contacteer ons gerust vrijblijvend voor meer informatie! Voor je tot aankoop overgaat, leggen we overigens sowieso duidelijke afspraken met jou vast over het onderhoud van de machine.  

 

Add new comment