drukwerk personaliseren

Je drukwerk personaliseren? Zo maak je indruk op je klanten

17/05/2019

Personaliseer je drukwerk met je logo, de naam van je klant of een boodschap. Maak kennis met het gamma print- en finishingtoestellen van Neopost.

Tegenwoordig worden klanten overspoeld met relatiegeschenken, post en ander drukwerk. Het wordt bijgevolg een steeds grotere uitdaging om op te vallen tussen het drukwerk van andere bedrijven en je klant aangenaam te verrassen. Klanten willen zich speciaal voelen en appreciëren het daarom als ze persoonlijk aangesproken worden. Helaas is het erg duur en niet haalbaar om voor iedere verzending aangepast drukwerk te voorzien. Gelukkig kun je nu ook zelf je drukwerk personaliseren met je eigen logo, de naam van je klant of een originele boodschap. Maak kennis met het brede gamma print- en finishing toestellen van Neopost. Met deze machines wordt indruk maken op je klanten kinderspel!

Drukwerk personaliseren met een professionele printer

Originele gadgets kunnen zeker bijdragen tot de branding van je bedrijf als ze je logo dragen. Wil je balpennen, agenda’s, buttons, lanyards of andere voorwerpen bedrukken? Dan doe je dat beter zelf met een eigen printer. Dat is namelijk niet alleen sneller en goedkoper, maar houdt ook minder risico in. Je hebt namelijk de mogelijkheid om in kleine oplages te drukken.

Neopost heeft de geschikte printer voor alle soorten drukwerk. Of het nu gaat om het bedrukken van voorwerpen of van papier, in kleine of grote oplage: dankzij onze professionele printers personaliseer je moeiteloos al je relatiegeschenken en andere media.

UV-printers

Met deze printers kun je alle soorten designs rechtstreeks op voorwerpen tot 15 centimeter dik afdrukken. Uv-printers belichten de aangebrachte inkt met ultraviolet licht. Hierdoor treedt een fotochemische reactie op die een netwerk van polymeren creëert. Dankzij deze techniek droogt de inkt razendsnel op en hecht de bedrukking zich meteen vast aan zowat elke ondergrond. Zo geniet je een snelle en veelzijdige bedrukking, die zowel waterbestendig als krasvast is. Bovendien print je zonder problemen op hittegevoelige materialen.

Gebruik je graag witte inkt? Ook dat is mogelijk met een UV-printer. De witte kleur is een perfecte onderlaag om andere kleuren extra in de verf te zetten en geeft een mooi effect op gekleurde of doorschijnende voorwerpen. Ook transparante inkt behoort tot de mogelijkheden en is verkrijgbaar in matte of glanzende afwerking. Met deze inkt verkrijg je een prachtig reliëf.

Hittepersen

Lever je rechtstreeks aan particuliere klanten? Dan heb je zeker baat bij een eigen hittepers in je winkel. Je maakt het verschil door je producten zelf on demand te bedrukken. Neopost biedt verschillende types hittepersen: persen met een wegdraaiende plaat, modellen met een portefeuille-opening, toestellen met dubbele platen en zelfs hittepersen voor petten, ballen en schoenen. Deze machines dienen om flex over te brengen op kledij, sportzakken, …. Uiteraard allemaal met een uitstekende printkwaliteit én verbluffend resultaat.

Sublimatieprinters

Ben je op zoek naar een manier om efficiënt kledij en textiel te personaliseren? Dan vind je zeker een geschikte sublimatieprinter bij Neopost. Het gamma van Texart werd onlangs nog uitgebreid met oranje en violet, en biedt zo een uitzonderlijk breed kleurengamma. Bovendien ben je met deze printers altijd zeker van sterke, diepe kleuren gecombineerd met uitstekend contrast en tekeningen met indrukwekkende details. Je drukwerk springt dus gegarandeerd in het oog bij de klant!

Wil je voortaan je drukwerk ook zelf personaliseren? Contacteer ons dan voor meer informatie.

 

Add new comment