24 Juli 2013

Opendeur dagen Zaventem - News

Opendeur dagen Zaventem - News

Neopost heeft het genoegen u uit te nodigen op onze opendeurdagen die van 8 tot 11 oktober 2013 plaatsvinden in onze showroom te Zaventem.

 

Vandaag is het behandelen van post echter véél meer dan alleen het automatisch frankeren en verzenden van een envelop! Voortaan bestaan er ook baanbrekende oplossingen voor het creëren en personaliseren van documenten, voor de aanpassing van hun lay-out al dan niet voor marketingdoeleinden, voor de het beheer en opvolgen van inlomende facturen of nog voor de controle van integriteit van de inhoud van uw zendingen.... In combinatie met onze innoverende frankeer- en omslagvulmachines creëert u alzo nieuwe mogelijkheden inzake communicatie voor uw organisatie.

 

Wij nodigen u alvast graag uit op onze jaarlijkse Opendeur Dagen die zullen plaatsvinden van dinsdag 8 tot en met vrijdag 11 oktober in onze showroom in Zaventem. Leer, aan de hand van live demo’s van onze nieuwe software en/of onze machines, welke voordelen en opportuniteiten wij voor uw organisatie in petto hebben.

 

Persbericht