besparen postverwerking

Hoe druk je de kosten van je postverwerking?

07/02/2019

Postverwerking kan veel tijd en geld kosten. Wij stellen enkele handige tools voor die het verwerken van post aanzienlijk goedkoper maken. 

Post verwerken kan een tijdrovende bezigheid zijn voor je werknemers. Als ze alle post handmatig moeten behandelen, spelen ze wekelijks kostbare uren kwijt en zijn fouten snel gemaakt. Bedrijven geven vaak handenvol geld uit aan postverwerking: geld dat veel nuttiger kan worden besteed. Er bestaan namelijk verschillende handige tools die je helpen besparen op je postverwerking. Ontdek welke oplossingen jou voortaan helpen om geld én tijd uit te sparen. 

 

Besparen op postverwerking met handige machines 

Als je veel post te verwerken hebt, weet je dat dit een arbeidsintensieve en dure aangelegenheid is. Toch zijn er eenvoudige manieren om de kosten van je postverwerking te drukken. Door enkele handige machines aan te schaffen, zal je je uitgaven al snel zien dalen. Koop je één machine, of automatiseer je je volledige postverwerking? Je bepaalt zelf hoeveel je uiteindelijk automatiseert. Niet alleen grote organisaties zijn overigens gebaat bij de aanschaf van postverwerkingsmachines. Neopost biedt een ruime keuze aan praktische tools, afgestemd op de specifieke behoeftes van elk bedrijf.

 

Omslagvulmachines 

Documenten verzamelen, plooien, in omslagen steken en de enveloppen vervolgens dichtkleven: deze handelingen vragen veel tijd van je werknemers. Tijd die ze beter aan iets anders kunnen spenderen en vooral tijd die jij betaalt. Met een omslagvulmachine gaat het proces maar liefst tien keer sneller. Bovendien werken de machines van Neopost uiterst zorgvuldig: ze verwerken alle documenten, ook als het aantal pagina’s varieert. Omslagvulmachines zijn niet enkel nuttig voor grote bedrijven met professionele postkamers. Ook voor kleinere bedrijven maken compacte omslagvulmachines voor kantoortoepassingen een groot verschil.

 

Frankeermachines 

Als je je post automatisch frankeert met een frankeermachine, bespaar je al snel tot wel 30 procent op al je zendingen. Dat komt omdat een frankeermachine, in tegenstelling tot de klassieke postzegel, gebruik maakt van een non-priortarief. Daarnaast ben je altijd zeker van de juiste frankering. Zo vermijd je over- of onderfrankering en komt elke zending tijdig aan.

 

Briefopeners 

Ook het openen van post wordt een pak eenvoudiger en goedkoper met een automatische briefopener. Daarmee open je tot 300 brieven per minuut. Zo vermijd je ook dat je post beschadigd raakt, want een briefopener opent elke brief met de grootste voorzichtigheid. Wist je dat sommige van onze machines zelfs in staat zijn om brieven uit de envelop te nemen? Je privacy blijft uiteraard gegarandeerd!

 

Adresseerprinter 

Adressen stuk voor stuk afdrukken en op enveloppen kleven, is zeer arbeidsintensief en duur.  Daarnaast komen zulke etiketten niet erg professioneel over. Met een adresseerprinter personaliseer je al je post snel én goedkoop. Je kunt zo’n printer zelfs adressen laten afdrukken in je huisstijl en zo van je verzendingen een echte communicatietool maken.

 

Nog meer mogelijkheden 

Neopost biedt ontzettend veel tools die je helpen besparen op postverwerking. Bovenstaande machines zorgen ervoor dat heel wat van je kosten sterk zullen dalen, maar je kunt ook nog een stapje verder gaan. Overweeg eens een professioneel sorteer- of verzamelsysteem en ga voor een optimale postverwerking! Meer informatie over deze handige systemen? Contacteer ons en wij gaan samen met jou op zoek naar een postverwerkingssysteem op maat van jouw bedrijf.

 

Add new comment