Overweldigende printkwaliteit

De printkoppen in de XF-640 zijn “gestaggered”. Dat wil zeggen dat ze trapsgewijs zijn opgesteld. Zo worden zeer hoge printsnelheden bereikt.

De vier kleuren (CMYK) zijn gespiegeld geordend in de koppen, waardoor de kleurvolgorde van de inkt dezelfde is in beide printrichtingen. Dankzij dit alles bent u zeker van een uitstekende kwaliteit in elke printmodus.

Specificaties van de XF-640 printer

Printtechnologie

Piëzo-elektronische inkjet

Support

Breedte : 259 tot 1625 mm
Dikte : Maximum 1.0 mm met liner
Buitenomtrek rol : Maximum 210 mm
Gewicht : Max. 40 kg

Diameter : rolkern 1 76.2 mm of 50.8 mm

Printbreedte

Maximum 1615 mm

Inktcassettes

Type : Roland ECO-SOL MAX3, 500 cc
Kleuren : Vier kleuren (cyaan, magenta, geel en zwart)

Printresolutie

Maximum 1440 dpi

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Groot formaat printer RF-640

Als de eerste cassette leeg is, spreekt de printer automatisch de reservecassette aan. De productie wordt daarbij niet onderbroken. Ook de meegeleverde RIP-software VersaWorks biedt geavanceerde functies die een hoge productiviteit ondersteunen.

Printer en snijplotter systeemVS-640i

U kunt bovendien de snijpositie tijdens de productie lichtjes bijstellen. Dat bespaart u tijd en geld. Het optionele oprolsysteem (TU-2) vereenvoudigt uw werk verder, omdat het uw prints automatisch netjes oprolt.

Printer en snijplotter systeem VS-540i

De VS-540i beschikt over een snijfunctie waarmee u de contouren van uw prints eenvoudig uitsnijdt. De printkwaliteit is uitstekend en kan wedijveren met die van een zeer dure machine.