Afdrukken en afsnijden op één toestel

De SolJet Pro 4 XR-640 is Roland DG’s breedste en snelste printer/snijplotter ooit. Vertrouw op zijn uitzonderlijke printkwaliteit, veelzijdigheid en efficiëntie.

Licht zwart voor betere grijsgradaties.

ECO-SOL MAX3 is beschikbaar in een nieuwe inktkleur: licht zwart. Deze kleur zorgt voor egale grijsgradaties. Bovendien verbetert deze de stabiliteit van huidtonen en andere natuurlijke tinten. 

Zo komen alle details van een beeld prachtig tot uitdrukking in al uw posters, backlit displaysautostickers en zo meer.

Specificaties van de printer XR-640

Printtechnologie

Piëzo-elektronische inkjet
Snelheid : 10 tot 600 mm/sec (10 tot 300 mm/sec in richting van mediadoorvoer)

Media

Breedte: 315 tot 1625 mm
Dikte: Maximum 1.0 mm met liner

 

Print-/ Snijbreedte

Max. 1.600 mm

Inkten

Cassettes:Cyaan, magenta, geel, zwart, licht cyaan, licht magenta, licht zwart, metallic zilver, wit
Kleuren: CMJNLcLm + Lk, CMJNLcLm + Lk + Mt, CMJNLcLm + Lk + Wh, CMJNLcLm + Mt + Wt

Verwarmingssysteem

De XR-640 heeft een ingebouwd drievoudig verwarmingssysteem. U kunt echter een extra droging installeren om het droogproces te versnellen. Wij raden de DU-640 aan bij gebruik van het oprolsysteem in combinatie met hoge productiesnelheden of als u witte of metallic inkt gebruikt

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

VG print and cut systeem

Met de nieuwe TrueVIS VG-640 en VG-540 is de toekomst van printen en snijden aangebroken. U kunt deze toestellen gebruiken voor de productie van dynamische stickers, opvallende signalisatie, krachtige autostickers en veel meer, omdat we weten dat u dit allemaal moet kunnen maken.

Printer en snijplotter systeem VS-540i

De VS-540i beschikt over een snijfunctie waarmee u de contouren van uw prints eenvoudig uitsnijdt. De printkwaliteit is uitstekend en kan wedijveren met die van een zeer dure machine.

Groot formaat printer RF-640

Als de eerste cassette leeg is, spreekt de printer automatisch de reservecassette aan. De productie wordt daarbij niet onderbroken. Ook de meegeleverde RIP-software VersaWorks biedt geavanceerde functies die een hoge productiviteit ondersteunen.