Wat is een frankeermachine?

Met een digitale frankeermachine van Neopost frankeert u tegen een lager tarief dan met postzegels dankzij het speciale non-priortarief voor frankeermachines. Zo kunt u tot 30% besparen op al uw verzendingen! Vermijd over- en onderfrankering van uw post: met een frankeermachine frankeert u altijd aan het juiste tarief. Alle frankeertoestellen zijn uitgerust met een handige weegschaal of weegplatform waardoor u elk poststuk (brieven, aangetekende brieven en zelfs pakjes) van het juiste frankeerbedrag voorziet. U vermijdt lange wachtrijen in het postkantoor en valt nooit zonder postzegels. Bovendien hebt u voortaan geen verschillende soorten postzegels meer nodig voor het verzenden van uw omvangrijke documenten.

Wat zijn de voordelen van een frankeermachine?

  • Frankeren tegen een lager tarief: met een frankeermachine kunt u kiezen tussen prior en non-prior
  • Tijdwinst en geen lange wachtrijen in het postkantoor
  • Een snelle frankering van uw poststukken
  • Geen tekort of teveel aan frankering
  • Uw uitgaande post heeft een professionele look
  • Onze frankeermachines zijn compact en gebruiksvriendelijk

Een frankeertoestel is geschikt voor zowel lage als grotere volumes. Al onze frankeermachines zijn uitgerust met de DPM-technologie, de nieuwste blauwe frankeerstempel met de kenmerkende tweedimensionale datamatrix.

De onlineservices van de nieuwe frankeermachines

Het nieuwe IS-gamma van Neopost is een ware revolutionaire vooruitgang: deze frankeermachines beschikken over een LAN-verbinding en onlineservices. De frankeermachine kan op elk type lokaal netwerk aangesloten worden. Zo profiteert u optimaal van alle onlinemogelijkheden: het frankeerkrediet opladen, updates downloaden, posttarieven downloaden, publiciteitsstempels downloaden, automatische e-mailalerts ontvangen bij laag inktniveau, online diagnoses stellen, etc. Voortaan hebt u dus de keuze: u verbindt uw frankeermachine via een LAN-poort of via een traditionele analoge telefoonlijn.