Vouwen en automatisch onder omslag steken

OMS-200 optimaliseert de communicatie met de klant doordat het controle en intelligentie toevoegt aan de omslagvulmachine. Deze software zorgt ervoor dat: 

  • Het juiste document met de juiste bijlage op een snelle en efficiënte wijze naar de juiste klant wordt verstuurd.
  • Het onder omslag steken van documenten met een variabel aantal pagina’s wordt geautomatiseerd.
  • De correctheid van uw enveloppen wordt gewaarborgd doordat er optische markeringen worden aangebracht op uw documenten voordat ze worden afgedrukt (OMRcodes, barcodes of 2D-codes).
  • De verschillende documenten die bestemd zijn voor dezelfde klant, worden gegroepeerd in één envelop, waardoor uw verzendkosten worden geminimaliseerd.
  • Uw post wordt gesorteerd in verschillende batches.

Hoe werkt de Output Management Software?

De OMS-200 software genereert met alle gemak de barcodes op uw documenten, zonder gebruik te maken van uw bestaande computersysteem! U hoeft alleen uw documenten (loonfiches, facturen enz.) in PDF-formaat aan te leveren en de stappen van de software te volgen. Binnen enkele minuten genereert u barcodes die op elk document worden aangebracht en verschillende criteria bevatten. 

De BCR-leeskop, die op de omslagvulmachines is geïnstalleerd, kan de aangebrachte barcode op de pagina's van uw documenten lezen en ïnterpreteren. Uw Neopost omslagvulmachine wordt zodoende automatisch aangestuurd en zal altijd en volkomen veilig de juiste documenten in de juiste enveloppen steken!

  • Enorme tijd- en kostenbesparing (bespaart 30 tot 60 seconden per poststuk): hogere kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Toevoegen van BCR leescodes voor een automatische verwerking
  • De juiste brief komt altijd bij de juiste persoon aan
  • Werkt met alle types van systemen die documenten genereren
Enorme tijd- en geldbesparing

Enorme tijd- en geldbesparing

De Neopost omslagvulmachines verzamelen en plooien alle documenten, om ze uiteindelijk onder omslag te steken en deze dicht te kleven. In combinatie met OMS-200 is hiervoor geen enkele manuele interventie nodig
Automatiseer uw postverking

Automatiseer uw postverking

Dankzij OMS-200 profiteert u van de recentste output management functies zonder aan de eigenlijke “document flow” te raken. Printen, plooien en onder omslag steken in enkele klikken: vanaf dan loopt de opdracht automatisch
Accurate en gepersonaliseerde mail

Accurate en gepersonaliseerde mail

Door de integriteit en veiligheid van uw enveloppen te waarborgen, bouwt u niet alleen een vertrouwensrelatie op tussen uw bedrijf en uw klanten, maar vermindert u tevens uw verwerkingskosten
Snelle implementatie

Snelle implementatie "Plug 'n Play"

Specifieke software zoals OMS-200 biedt u nooit eerder geziene print en output management mogelijkheden, zonder aan uw huidige informaticasysteem te raken

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Output management software Impress Automate

Optimaliseer en stroomlijn kritieke bedrijfsprocessen door uitgaande documentworkflows te automatiseren en inefficiënte handmatige processen te vervangen.

Omslagvulmachine DS-75

De omslagvulmachine automatiseert dus het insteken van uw facturen in de omslagen (loten met variabele inhoud) maar kan ook de inhoud personaliseren door verschillende reclamebijlagen of brochures toe te voegen al naargelang van de geadresseerde (zijn postcode, taal ...).