Demo Days april 2019

02 dinsdag Apr 2019 to 04 donderdag Apr 2019
@Showroom Neopost : Ikaroslaan 37, 1930 Zaventem
België

 

Neopost heeft het genoegen om u uit te nodigen op onze jaarlijkse Demo Days.
Deze zullen plaatsvinden van dinsdag 2 april t.e.m. donderdag 4 april in onze showroom te Zaventem.

neopost demo days april Zaventem

- Digitaal, traditioneel of beide -
Neopost is en blijft uw partner in al uw communicatie

Dit jaar zetten we graag onze digitale oplossingen in de kijker. Uiteraard kan u ook voor de traditionele klantencommunicatie evenzeer bij Neopost terecht. Van digitale oplossingen tot traditionele communicatie – Neopost streeft ernaar de beste partner voor uw klanteninteracties te zijn.

Ontdek onze oplossing voor het digitaal aanleveren van facturen aan uw klanten, genaamd Document Delivery Portal. Dit documentenportaal biedt u een veilige oplossing om elk type bestand veilig aan uw klanten te bezorgen. 

Wenst u komaf te maken met uw papieren archief? Dan zal onze Neotrax software voor document management en digitale archivering zeker uw interesse wekken. U kan al uw documenten op een veilige en gestructureerde manier digitaliseren en er verder mee aan de slag gaan.
Nieuw is ook WTS; dit Web Tracking Systeem zorgt ervoor dat u nooit nog een pakket of belangrijke brief intern kwijt speelt. 
En uiteraard geven u graag inkijk op onze andere digitale mogelijkheden.

Tenslotte kan u, als vanouds, onze gekende producten voor uw postverwerking bezichtigen. Van frankeermachines tot omslagvulmachines – Neopost heeft alles in huis voor uw transactionele post en mailings.

Neopost is uniek in dat wij u de synergie kunnen bieden tussen de sterke apparatuur en de digitale kracht van onze softwareproducten.

Maak snel een afspraak met onze specialisten tijdens de Demo Days op 2, 3 en 4 april 2019 in onze showroom in Zaventem. Inschrijven is gratis maar verplicht! U kan zich hier inschrijven.
Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Tot dan! 
Neopost