omslagvulmachine

5 redenen waarom je medewerkers enthousiast zijn over een omslagvulmachine

29/04/2016

Documenten onder omslag steken, kost heel wat tijd en manuele fouten zijn nooit uitgesloten. Om efficiënt, snel en foutloos te werken, biedt een omslagvulmachine soelaas. Bovendien bespaart zo’n machine je medewerkers heel wat tijd. Wij zetten vijf voordelen van een omslagvulmachine op een rijtje.  

Tijd- en productiviteitwinst

Een omslagvulmachine biedt tal van troeven. Een van de belangrijkste en meest tastbare is de tijd die je wint door je documenten machinaal te plooien en onder omslag te steken. Op die manier kunnen je medewerkers de gewonnen tijd aan andere taken besteden. Met andere woorden: dankzij een omslagvulmachine stijgt de productiviteit. Ook de facturatie verloopt vlotter. En dat leidt dan weer tot een beter beheer van de cashflow.

Gebruiksgemak

Een omslagvulmachine is eenvoudig te gebruiken. Dat is een belangrijk kenmerk, vooral als je er rekening mee houdt dat de machine dagelijks door meedere personen wordt gebruikt. De omslagvulmachine van Neopost is snel, flexibel en uitgerust met een touch-screen dat intuïtief werkt. Je laat je gewoon leiden door de instructies die op het scherm verschijnen. 

Documenten met variabele pagina's

Wist je dat een omslagvulmachine heel wat meer doet dan plooien en onder omslag steken? Ze leest ook documenten. Het apparaat verzamelt de pagina’s die tot hetzelfde lot behoren dankzij de barcode die op elke pagina staat, en steekt ze automatisch in een enveloppe.

Correcte verzending

Als je een omslagvulmachine gebruikt, ben je er zeker van dat alle documenten op een correcte manier worden verzonden. De foutmarge is letterlijk nul wat geen overbodige luxe is wanneer er belangrijke en vertrouwelijke documenten (zoals facturen) worden verzonden.

Een goede communicatie met de klant

De OMS (output management software) zorgt ervoor dat de communicatie met de klant snel en vlekkeloos verloopt. Je kunt er je klanten op een persoonlijke en professionele manier mee benaderen door bijvoorbeeld marketingboodschappen aan je verzending toe te voegen. Je kunt ook je bedrijfslogo of je bedrijfsgegevens onderaan de documenten laten drukken vooraleer je ze per post of digitaal verstuurt.   

Dankzij een omslagvulmachine mag je op beide oren slapen: elke enveloppe zal de juiste documenten bevatten en naar de juiste geadresseerde gestuurd worden. Snel, efficiënt en veilig!

Add new comment