Printen op spandoeken

Printen op spandoeken? Dit zijn de mogelijkheden

16/09/2016

Bedrukte outdoor media hebben een hoge publiciteitswaarde. Spandoeken, stickers en vitrines zijn zaken die bedrijven voor tal van doeleinden aanwenden. Dankzij grootformaatprinters kun je outdoor media een persoonlijke toets geven en in het oog laten springen. Waarop moet je letten bij het printen? Wij maken je wegwijs.         

Zet je organisatie in de kijker met bedrukte spandoeken

Heb je samen met je communicatieafdeling een brandingstrategie uitgetekend? Dan heb je ongetwijfeld een plan om alle acties in de praktijk te brengen. Bedrukte outdoor media helpen om de nodige visibiliteit te creëren. Je kunt ze gebruiken voor imagebuilding op lange termijn, maar evengoed om kortstondige (commerciële) acties te lanceren en te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsposters op events en beurzen. Op die manier creëer je een professioneel en coherent imago en kom je bij je doelpubliek in de kijker.

De veelzijdigheid van grootformaatprinters

Om outdoor media te bedrukken, worden grootformaatprinters gebruikt. Die kunnen verschillende formaten aan: van 259 tot 1.625 mm. Doorgaans wordt er op pvc-banners gedrukt die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden (hevige stortbuien en felle zonnestralen). Een grootformaatprinter kan meerdere toepassingen aan:

  • Spandoeken en banners in grote oplages.
  • Signalisatie voor buitengebruik met of zonder coating.
  • Voertuigstickers die je logo en bijhorende tekst haarscherp in beeld brengen.
  • Fotorealistische posterillustraties: ideaal voor de retailsector.

Kleurgebruik

Haarscherpe beelden en een uitgekiend kleurgebruik zijn cruciaal voor bedrukte spandoeken. Alleen op die manier komt je bedrijf op de juiste manier in de picture. Details maken daarbij het verschil. Zijn verder ook van belang: duurzaamheid, krasbestendigheid en chemische weerstand.

Op zoek naar een grootformaatprinter met een optimale prijs-kwaliteitverhouding? Neem contact met ons op en kom te weten welke oplossing het best aan je noden beantwoordt. 

 

Add new comment