Resultaat"Neotouch"

professionele mailing

Met deze tips verstuur je een professionele mailing mét succes

Mailings kunnen waardevolle communicatietools zijn, maar vormen ook een uitdaging voor bedrijven. Je wilt immers scoren bij je klanten tegen een zo laag mogelijke prijs met een maximaal resultaat. Helaas vergt een zakelijke mailing handmatig voorbereiden en versturen veel tijd. Met deze tips maak...
Overstappen op digitale communicatie op uw eigen tempo

Overstappen op digitale communicatie op uw eigen tempo

Steeds meer bedrijven maken tegenwoordig gebruik van digitale communicatie. Het is duidelijk waarom: er wordt tijd gewonnen op het gebied van afdrukken, adresseren en verzenden. De portokosten verdwijnen en klanten ontvangen berichten sneller.
post uitbesteden

4 situaties waarin het interessant is om je post uit te besteden

Je postverzending uitbesteden is niet voor elk bedrijf even interessant, maar in deze vier scenario’s moet je het zeker overwegen.
post automatiseren

Het rendement van een kmo optimaliseren dankzij postautomatisering

Door de uitgaande post te automatiseren , kun je je bedrijfsvoering heel wat efficiënter maken en dus een aanzienlijke besparing realiseren. Ideaal voor kmo’s!
postverwerking outsourcen

Je postverwerking outsourcen biedt tal van voordelen

De instroom en uitstroom van brieven en pakketten is cruciaal om je zaak vlot te laten draaien, dus wil je elke stap in het proces nauwgezet opvolgen. Toch kan het lonen om delen van je postverwerking te outsourcen . Volg even mee …
Digitaal documentbeheer

Digitaal documentbeheer: de puntjes op de i

Digitaal documentbeheer , we kunnen ons er allemaal wel iets bij voorstellen. Maar hoe het precies in z’n werk gaat is heel wat minder duidelijk. Wij zetten de puntjes op de i.
Subscribe to RSS - Neotouch