Resultaat"Factureren"

e-facturatie

E-facturatie: de verschillende aspecten onder de loep

Met e-facturatie zet je als onderneming een forse stap vooruit. Maar wat heb je nodig om elektronische facturen vlot en doeltreffend te implementeren? We sommen het op.
boekhouding betalingsproces optimaliseren

Hoe je betalingsproces optimaliseren? 4 doeltreffende tips

Hoe snel betalen uw klanten gemiddeld? Moet u iets te vaak op een betaling wachten? Ingewikkelde en langdurige procedures leiden tot betalingsachterstanden en kunnen uw organisatie flink wat tijd en geld kosten. Hoog tijd dus om het betalingsproces intern te optimaliseren .
facturen maken

Eenvoudig facturen maken: stappenplan

Je kasstroom is heilig. Het is belangrijk om je cashflow in het oog te houden en je facturen altijd op tijd uit te sturen. Zo krijg je betalingen sneller binnen én loop je minder risico op wanbetalingen. Mag het allemaal nog wat sneller gaan? Lees dan onze tips om factureren te vereenvoudigen !
facturatie optimaliseren tips

Je facturatie optimaliseren: 5 kostbare tips

Je bedrijf valt of staat met de facturatie . Loopt die vlot, dan beschik je over het nodige werkkapitaal en kun je groeien. Heb je daarentegen last van betalingsachterstanden en wanbetaling, of loopt de facturatie intern niet zoals gewenst? Dan lijdt je zaak daar gegarandeerd onder. Ontdek hier wat...
facturatie

Een feilloze facturatie dankzij het gebruik van barcodes

In elke organisatie moeten de facturatie en de verzending van facturen veilig verlopen. De klantengegevens zijn namelijk vertrouwelijk. En ook als bedrijf krijgt je imago een deuk wanneer je een factuur naar de verkeerde geadresseerde stuurt. Een eenvoudige en waterdichte procedure die...
Subscribe to RSS - factureren