Resultaat"Elektronisch Factureren"

facturen digitaliseren

Wanneer kun je het best beginnen met facturen digitaliseren?

Is de start van het nieuwe boekjaar het ideale moment om je facturen te beginnen digitaliseren? Ja en nee.
betalingstermijn verkorten

De betalingstermijn zo kort mogelijk houden? Uitbesteden van factuurverzending loont

Sommige klanten betalen hun facturen systematisch te laat. Gelukkig kun je ook zonder deurwaarder de betalingstermijn van je klanten verkorten.
Hoe de Europese agenda voor digitalisering kmo's beïnvloedt

Hoe de Europese agenda voor digitalisering KMO's beïnvloedt

Uit elk gesprek met een kleine of middelgrote onderneming (KMO) zal blijken dat het stroomlijnen van activiteiten om kosten te verlagen waarschijnlijk tot de top drie van hun doelstellingen behoort.
e-invoicing

Alles over de wetgeving rond e-invoicing aan de Vlaamse overheid

Sinds 1 januari 2017 verwachten zowel de Vlaamse overheid als de Nederlandse rijksoverheid dat hun leveranciers aan e-invoicing doen. Hieronder lees je wat dat precies inhoudt, welke uitzonderingen er bestaan en hoe je met succes overschakelt op e-facturatie.

Hoe digitale factuurverwerking en groei samengaan

Je facturen digitaal versturen kan je kmo flink wat tijd en kosten uitsparen, maar ook digitale factuurverwerking van inkomende facturen heeft een positieve impact op de efficiëntie en de tijdsbesteding binnen je onderneming. In dit artikel leggen we uit hoe je inkomende documenten makkelijk...
e-facturatie

E-facturatie: de verschillende aspecten onder de loep

Met e-facturatie zet je als onderneming een forse stap vooruit. Maar wat heb je nodig om elektronische facturen vlot en doeltreffend te implementeren? We sommen het op.
boekhouding betalingsproces optimaliseren

Hoe je betalingsproces optimaliseren? 4 doeltreffende tips

Hoe snel betalen uw klanten gemiddeld? Moet u iets te vaak op een betaling wachten? Ingewikkelde en langdurige procedures leiden tot betalingsachterstanden en kunnen uw organisatie flink wat tijd en geld kosten. Hoog tijd dus om het betalingsproces intern te optimaliseren .
facturen maken

Eenvoudig facturen maken: stappenplan

Je kasstroom is heilig. Het is belangrijk om je cashflow in het oog te houden en je facturen altijd op tijd uit te sturen. Zo krijg je betalingen sneller binnen én loop je minder risico op wanbetalingen. Mag het allemaal nog wat sneller gaan? Lees dan onze tips om factureren te vereenvoudigen !
facturatie optimaliseren tips

Je facturatie optimaliseren: 5 kostbare tips

Je bedrijf valt of staat met de facturatie . Loopt die vlot, dan beschik je over het nodige werkkapitaal en kun je groeien. Heb je daarentegen last van betalingsachterstanden en wanbetaling, of loopt de facturatie intern niet zoals gewenst? Dan lijdt je zaak daar gegarandeerd onder. Ontdek hier wat...

Pages

Subscribe to RSS - elektronisch factureren