Resultaat"Digitaal Factureren"

betalingstermijn verkorten

De betalingstermijn zo kort mogelijk houden? Uitbesteden van factuurverzending loont

Sommige klanten betalen hun facturen systematisch te laat. Gelukkig kun je ook zonder deurwaarder de betalingstermijn van je klanten verkorten.
PEPPOL

Digitaal factureren aan de overheid? PEPPOL is de slimste weg!

De Vlaamse overheid aanvaardt sinds 1 januari 2017 alleen nog maar digitale facturen. En dat houdt méér in dan je factuur eenvoudigweg als pdf-bestand versturen.
e-invoicing

Alles over de wetgeving rond e-invoicing aan de Vlaamse overheid

Sinds 1 januari 2017 verwachten zowel de Vlaamse overheid als de Nederlandse rijksoverheid dat hun leveranciers aan e-invoicing doen. Hieronder lees je wat dat precies inhoudt, welke uitzonderingen er bestaan en hoe je met succes overschakelt op e-facturatie.
online boekhouding

“Help, mijn online boekhouding loopt in het honderd!”

Of je nu een ondernemer bent die de hele organisatie eigenhandig in goede banen leidt. Of een boekhouder die zich uitsluitend bezighoudt met de online facturatie: er kan altijd iets verkeerd gaan. Zeker met de nieuwste innovaties in online boekhouding is het niet altijd even makkelijk om mee te...
e-facturatie

E-facturatie: de verschillende aspecten onder de loep

Met e-facturatie zet je als onderneming een forse stap vooruit. Maar wat heb je nodig om elektronische facturen vlot en doeltreffend te implementeren? We sommen het op.
boekhouding betalingsproces optimaliseren

Hoe je betalingsproces optimaliseren? 4 doeltreffende tips

Hoe snel betalen uw klanten gemiddeld? Moet u iets te vaak op een betaling wachten? Ingewikkelde en langdurige procedures leiden tot betalingsachterstanden en kunnen uw organisatie flink wat tijd en geld kosten. Hoog tijd dus om het betalingsproces intern te optimaliseren .
Digitaal documentbeheer

Digitaal documentbeheer: de puntjes op de i

Digitaal documentbeheer , we kunnen ons er allemaal wel iets bij voorstellen. Maar hoe het precies in z’n werk gaat is heel wat minder duidelijk. Wij zetten de puntjes op de i.
facturen maken

Eenvoudig facturen maken: stappenplan

Je kasstroom is heilig. Het is belangrijk om je cashflow in het oog te houden en je facturen altijd op tijd uit te sturen. Zo krijg je betalingen sneller binnen én loop je minder risico op wanbetalingen. Mag het allemaal nog wat sneller gaan? Lees dan onze tips om factureren te vereenvoudigen !
facturatie optimaliseren tips

Je facturatie optimaliseren: 5 kostbare tips

Je bedrijf valt of staat met de facturatie . Loopt die vlot, dan beschik je over het nodige werkkapitaal en kun je groeien. Heb je daarentegen last van betalingsachterstanden en wanbetaling, of loopt de facturatie intern niet zoals gewenst? Dan lijdt je zaak daar gegarandeerd onder. Ontdek hier wat...

Pages

Subscribe to RSS - digitaal factureren