vouwmachine

Automatisch brieven vouwen: is een vouwmachine de investering waard?

02/11/2016

Een vouwmachine die alle uitgaande brieven automatisch vouwt en onder omslag steekt: een overbodige luxe of onmisbaar voor bedrijven met een groot postvolume? Lees hier wanneer een vouwmachine de productiviteit in de postkamer ten goede komt.

Handmatig brieven vouwen en enveloppen vullen

Brieven vouwen is eentonig werk dat niemand graag doet, maar dat natuurlijk wél moet gebeuren. Wanneer je deze taak aan een medewerker toevertrouwt, moet je rekenen op enkele tientallen seconden per brief – en een verveelde medewerker. Hoe meer vellen papier er in de enveloppe moeten, hoe langer het werkje duurt. Goed voor af en toe, maar niet haalbaar als je maandelijks duizenden brieven uitstuurt.

Automatisch brieven vouwen

Is het tijd om de omslag te maken naar automatisch vouwen? Misschien wel. Een goeie secretaris, copywriter of accountant vervang je niet zomaar, maar brieven vouwen is een vervelende klus die je wél makkelijk aan een machine toevertrouwt. Een vouw- en omslagvulmachine doet precies wat je verwacht: hij vouwt de vellen papier naar wens en vult de enveloppen automatisch. Ook dichtkleven gebeurt volautomatisch.

Het resultaat: nauwkeurig gevouwen brieven, netjes afgesloten omslagen en een onschatbare tijdswinst, want een vouwmachine klaart de klus wel tien keer sneller dan zelfs de meest ervaren medewerker. Een medewerker die zijn of haar tijd nu kan besteden aan zinvollere taken. Win-win.

Vouw- en omslagvulmachine voor lage tot zeer grote volumes

Neopost heeft verschillende vouw- en omslagvulmachines in het aanbod. Voor kmo’s zijn er compacte vouwmachines, terwijl bedrijven met grote oplages onze meest complete machines kunnen gebruiken.

Meer weten over het rendement van een vouwmachine? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Add new comment