bedrukken enveloppen

Automatisch bedrukken van enveloppen? Dit moet je onthouden

11/05/2016

Als je een grote mailing naar je klanten of prospecten stuurt, wil je uiteraard dat elke enveloppe op het juiste adres aankomt. Op die manier is de impact en de respons het grootst. De juiste oplossing voor het bedrukken van de enveloppen is dan ook van groot belang. Waarmee moet je rekening houden? We zetten alle aandachtspunten op een rijtje.  

Twee soorten adresseerprinters

Bij Neopost kun je twee types adresseerprinters verkrijgen: met vaste of met beweegbare printkop. Wat zijn de voordelen en de verschillen?

Adresseerprinter met beweegbare printkop

Een adresseerprinter met beweegbare printkop biedt meer flexibiliteit om bijvoorbeeld logo’s en afbeeldingen te drukken. Bovendien kan een reclameboodschap op eender welke plaats op de enveloppe gedrukt worden. Ook personaliseren is perfect mogelijk dankzij een beweegbare printkop. 

Een adresseerprinter met vaste printkop

Een adresseerprinter met vaste printkop is synoniem met snel afdrukken.

Een onmisbaar hulpmiddel

Bij onze adresseerprinters hoort Flexmail. Deze gebruiksvriendelijke software laat bijvoorbeeld toe om makkelijk adressen op enveloppen te drukken. Zo zien de enveloppen die je verstuurt er altijd piekfijn uit, wat je bedrijfsimago ten goede komt.  

De voordelen van een adresseerprinter

Een adresseerprinter en de Flexmail-oplossing zijn complementair en hebben heel wat te bieden. Een overzicht:

  • Een heldere kleurendruk biedt een professionele aanblik en respecteert je bedrijfsimago. De kans dat zo’n enveloppe wordt geopend is veel groter dan bij een klassieke enveloppe, een enveloppe met een fout adres of een die dubbel wordt verstuurd.
  • Je vermindert de kosten en wint heel wat tijd. Je hoeft namelijk geen etiketten meer te maken en die op de enveloppen te plakken.
  • Dankzij de gepersonaliseerde enveloppes verhoog je het responspercentage van je mailing.
  • Met een adresseerprinter én Flexmail kun je je marketingboodschappen heel makkelijk en veelvuldig aanpassen. Zelfs lastminutewijzigingen zijn mogelijk!

Een adresseerprinter staat garant voor een perfect resultaat en een waaier aan mogelijkheden: je kan er onberispelijke afbeeldingen en logo’s, maar ook port betaald-stempels of barcodes mee afdrukken. Bovendien kunnen de enveloppes van rand tot rand bedrukt worden. Sommige apparaten kunnen rechstreeks in de bestaande productieketen geïntegreerd worden, wat de productiviteit ten goede komt.    

Wil je meer informatie over het gebruik en de troeven van adresseerprinters? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord! 

 

Add new comment