auto beletteren

Je auto beletteren: oneindig veel mogelijkheden

03/05/2016

Autobelettering wordt dikwijls gebruikt om een bedrijf, product of actie in de kijker te zetten en via een voertuig aan het grote publiek bekend te maken. Maar wist je dat er meer mogelijkheden bestaan? Wij maken je wegwijs. 

Verschillende toepassingen

auto beletteren zegt, zegt branding. Maar dat is niet het enige! Je logo onder de aandacht brengen, promotie voeren voor een product of een bedrijf: autobelettering dekt vele ladingen. Je kunt de belettering aanbrengen op een bedrijfswagen, een bestelwagen, maar ook op een veiligheidswagen. Wist je dat je via deze techniek je je bumper kan beschermen tegen schade en steenslag? Heel wat toepassingen, dus.

Met een snijplotter kun je de gewenste belettering of car wrapping op maat snijden. De tekst of foto wordt gesneden uit gekleurd vinyl. Daarna moet je hem gewoon aanbrengen en je voertuig is helemaal klaar om opgemerkt te worden.

De voordelen op een rijtje

Autobelettering biedt tal van voordelen. We zetten ze even op een rijtje:

  • Het is een snelle, eenvoudige en gebruiksvriendelijke techniek.
  • Autobelettering kun je makkelijk en snel plaatsen en verwijderen, bijvoorbeeld wanneer je een nieuw logo of een nieuwe promotie hebt.
  • Het beschadigt je voertuig nooit.
  • Het resultaat is erg duurzaam.
  • Als je je auto laat beletteren, loopt je bedrijfsvoertuig, merk, product of actie 24 uur op 24 in de kijker bij het grote publiek.

Auto beletteren : een apparaat, twee functies

Een printer en snijplottersysteem beantwoordt perfect aan de noden van de grafische en de reclamesector. Je kunt er namelijk informatiesigns, maar ook bedrukte banners, voertuigbelettering en raamstickers voor bedrijven mee maken. Je hebt de keuze uit heel wat kleurencombinaties en contrasten dankzij de witte, metallic zilver en zwarte inktpatronen. Bovendien is het systeem uitgerust met een snijfunctie die de randen van je bedrukking moeiteloos volgt. Zo bespaar je energie, tijd en geld. Je hoeft namelijk maar een enkele machine onderhouden.       

Onze experts staan klaar om je met raad en daad bij te staan. Neem contact met ons op en ontdek welke printer je het best kiest.

 

Add new comment