Optimaliseer de lay-out van de omslagen

Vergemakkelijk het beheer van de database en optimaliseer de lay-out van de omslagen. FlexMail is zeer eenvoudig in gebruik en geeft u alle vrijheid bij de opmaak.

Zo ontwerpt u perfect uitziende omslagen of etiketten. FlexMail drukt af op elke door Windows ondersteunde printer en biedt ingebouwde ondersteuning om de snelheid van adresseerprinters te maximaliseren.

Voor het eenvoudig verwerken van al uw mailings is FlexMail een absolute must!

FlexMail is een modulair softwarepakket waarmee U
 
  • eenvoudig databases kunt koppelen
  • mailings kunt ontwerpen
  • bestanden kunt samenvoegen en ontdubbelen
  • adressen kunt controleren en opschonen
  • mailings kunt sorteren

Mcolor Management

Gebruik FlexMail om perfect uitziende enveloppen of ander direct mail stukken te ontwerpen. Met FlexMail heeft u volledige vrijheid bij de opmaak. Alle papier-, etiket- en envelopformaten worden ondersteund. Ontwerpen kunnen promotionele uitingen, afbeeldingen en barcodes beva...

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Adresseerprinter AS-970C MACH5

Voortaan kunnen mailinghuizen, drukkerijen en marketeers de afdruksnelheid combineren met een uitzonderlijke full colour printkwaliteit. De adresserpinter AS-970C MACH5 is uitermate geschikt voor het bedrukken van omslagen en briefpapier, uitnodigingen, postkaarten, enz.

Adresseerprinter AS-710

Aan maximaal 14.000 afdrukken per uur helpt het adresseersysteem AS-710 al uw mailings in een vingerknip te verwerken. Van het afdrukken van gewone adressen tot complexere logo's of barcodes, de AS-710 is een absolute meerwaarde voor elke onderneming!