U zoekt naar één van onze oplossingen om...
Mijn verzendingen uit te besteden

Mijn verzendingen uit te besteden

Met één muisklik regelt Neotouch het hele traject van printen tot en met de bezorging van de...
Mijn documenten te digitaliseren

Mijn documenten te digitaliseren

Automatiseer en versnel het betalingsproces van uw rekeningen.
Mijn poststukken te frankeren

Mijn poststukken te frankeren

Bespaar tot 30% op uw portokosten met een frankeermachine.
Mijn enveloppen te vullen

Mijn enveloppen te vullen

Het vullen van een envelop is minstens 10 keer sneller dan met de hand.
Mijn inkomende pakketten te traceren

Mijn inkomende pakketten te traceren

Traceer al uw pakketten en brieven binnen uw organisatie
post oplossingen voor bedrijven

Neopost Mailing

Wij helpen bedrijven tijdens elke fase van de postvoorbereiding, de adressering en het samenvoegen van de inhoud tot personalisatie en frankering van al uw documenten.
software neopost

Neopost Digital

Neopost biedt oplossingen voor documentbeheer, analyse en datakwaliteit, om de juiste boodschap naar de juiste persoon via het juiste kanaal te kunnen overbrengen.
postpakketten traceren

Neopost Shipping

Neopost Shipping helpt bedrijven de verzendprocessen van pakketten te stroomlijnen met oplossingen voor het opvolgen van de verzendstatus, inventaris en apparatuur.
neopost graphics

Neopost Graphics

Wij zijn een officiële verdeler van de oplossingen van Roland DG geworden. De grootformaat inkjetprinters, UV-printers en sublimatieprinters maken voortaan integraal deel uit van ons assortiment.
 • Van papier naar digitaal

  Als grote speler op digitaliseringsvlak praten wij dagelijks over de aanpak en mogelijkheden, en die kennis willen wij graag met u delen. Daarom organiseren we op woensdag 14 juni een conferentie in de Ghelamco Arena in Gent. Innovatief denker en succesvol consultant Dado Van Peteghem is onze gastspreker en hij vertelt over de trends en behoeften van de markt.Dat vertalen wij naar digitaliseringsmogelijkheden voor uw processen, op vlak van verwerking van inkomende en uitgaande documenten. 

 • Tracking en tracing van pakketten scheelt VRT veel kopzorgen

  Is het pakket opgehaald? Zo ja, is het bij de geadresseerde aangekomen? Of heeft een andere geïnteresseerde collega het opgehaald? Dat was in een notendop het probleem bij de Vlaamse Radio- en Televisieomroep (VRT). Met Track Inside van Neopost is het voortaan geen vraag meer waar het pakket is, of het is opgehaald en door wie.

 • Bent u klaar voor e-facturering?

  Momenteel is er geen eenheid in de regelgeving met betrekking tot e-facturering en is die gebaseerdop nationale behoeften. De potentiële markt voor e-facturering is gigantisch.

Laatste artikelen

 • toekomst postbedrijven postbezorging

  Welke toekomst wacht postbedrijven en postbezorging in deze digitale tijden?

  De postvolumes dalen al decennialang, al is dat natuurlijk geen verrassing. Digitale media zoals e-mail, sms en sociale media hebben de traditionele brievenpost al lang ingehaald. Toch zijn postbedrijven niet noodzakelijk ten dode opgeschreven. Voor heel wat zaken blijft fysieke postbezorging bijzonder relevant.

  Lees meer
 • digitale disruptie

  Digitale disruptie: maak van deze bedreiging een groeikans

  ‘Disruptieve innovatie’ klinkt misschien als een buzzword, maar voor veel bedrijven is het een noodzakelijk proces om de concurrentie het hoofd te bieden. Vooral digitale technologie biedt kansen om op een productieve manier aan disruptie te doen en van deze bedreiging een unieke groeikans te maken.

  Lees meer